04 [IUL 13] ECONOMIC Buzau
Joi, 04 iulie 2013

Concurs cu premii în euro, pe tema deşeurilor

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1577 vizualizari 1 comentariu mireladumitru@sansanews.ro

Pasionaţii buzoieni de fotografie şi producţie video îşi pot încerca norocul la un concurs premiat în euro de autorităţile europene de mediu. 

Agenţia Europeană de Mediu a lansat un nou concurs pentru reprezentări artistice ce au ca temă problema deşeurilor în Europa, pentru categoriile: fotografie, desen animat şi producţie video.  Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, concursul se adresează cetăţenilor de peste 18 ani, din cele 32 de ţări membre ale Agenţiei Europene de Mediu, inclusiv România şi din cele 7 ţări din Balcanii de Vest (cooperante). Competiţia se va închide pe data de 30 septembrie 2013. În perioada 15 octombrie 2013 – 16 decembrie 2013 vor avea loc anunţarea finaliştilor, deschiderea votului public, închiderea votului public şi anunţarea cîştigătorilor. 

Cîştigătorul din fiecare categorie (foto, video, desen animat) va primi un premiu în bani în valoare de 500 de EURO. Un premiu pentru tineret, de 500 de EURO, va fi acordat pentru aplicaţia cîştigătoare selectată dintre cele prezentate de participanţii cu vîrste între 18 şi 24 de ani (născuţi între anii 1989-1995) la oricare din categoriile de concurs. Un participant poate înscrie în concurs maximum cinci aplicaţii, în total, pentru cele trei categorii. Pentru fiecare aplicaţie se va completa formularul de înscriere on-line, iar acestea vor fi tratate separat. 

La finalul perioadei de înscriere în competiţie, Agenţia Europeană de Mediu va numi un comitet de preselecţie compus din experţi de comunicare şi de mediu care va selecta un număr de maximum 10 finalişti pentru fiecare dintre cele trei categorii, care vor fi apoi prezentate unui juriu extern. Juriul va fi format din experţi în comunicarea de mediu din Europa şi va stabili un cîştigător pentru fiecare categorie. 

Detaliile privind regulamentul acestui concurs pot fi găsite pe site-ul dedicat competiţiei: 

http://www.eea.europa.eu/about-us/what/public-events/competitions/waste-smart-competition 


Etichete: Concurs |  Euro |  Premii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

ionascu
08 iulie 2013
ionascu gergel din galati 31 de ani doresc sa va iau la cunostinta anlegatura cu concurs castiga premii an eoro pe tema deseurilor. doresc sa va dau si eu un raspuns pentru acest concurs castiga premii an eoro, ce sunt deseurilor(deseurilor sun foarte important pentru clectare zone bune si au foarte bune calitati pentru a realiza proiecte si chear pentru urbanism an rominia, cu 100.la 100 calitate din galati ionascu georgel publicat pentru concurs castiga premii an eoro 9 iulie 2013 doresc ca pentru acest concurs solicit deocamdata sa va dau un nr de telefon 0740324162 pentru acest concurs astept un raspuns va multumim


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU