13 [MAI 13] ECONOMIC Buzau
Luni, 13 mai 2013

Concedieri la Hidroelectrica Buzău

alte articole de
0 voturi 2209 vizualizari 3 comentarii

Nesiguranţă şi temeri printre angajaţii Hidroelectrica Buzău. Societatea se numără printre sucursalele care vor trece, în perioada următoare, printr-o reorganizare. Asta va aduce şi concedieri. 

Planul de concedieri a ajuns săptămâna trecută pe masa Guvernului, iar zilele acestea angajaţii buzoieni au aflat ce conţine acest plan. 6 sucursale ale Hidroelectrica, printre care şi cea din Buzău, intră în reorganizare. Asta înseamnă inclusiv reducerea personalului, iar la Buzău se vorbeşte de circa 60 de salariaţi care vor fi disponibilizaţi. 

Pentru Hidroelectrica Buzău, concedierile reprezintă o a treia undă de şoc. Asta după ce, începând de acum un an de când compania a intrat în reorganizare judiciară, 23 de oameni au fost trimişi acasă. Ultimii 10 dintre ei primesc chiar zilele acestea preavizele.

Sindicaliştii speră să tempereze avântul concedierilor, cu proteste. 50 de angajaţi ai Hidroelectrica Buzău participă la finele acestei săptămâni la un amplu protest în Capitală. În ţară, vor mai fi restructurate sucursalele de la Târgu-Jiu, Caransebeş, Oradea, Sibiu şi Sebeş. 


Etichete: Buzău |  Hidroelectrica |  Condieri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

POPA prostul
27 mai 2013
EU AM 2 FACULTATI SI AM 800 LEI PE LUNA, EI AU UN LICEU SI AU 4000 PE LUNA afara cu voi
Chiar ca esti popa prostu'
30 mai 2013
Si unde draq de facultati ai facut tu de esti asa pornit? Cauta-ti alt job daca esti destept, si vei castiga mai mult de 800 lei. Sau pentru aia poate trebuie sa mai si muncesti, cine stie...
actualitati
31 mai 2013
Cititi despre Hidroelectrica si insolventa pe www.luckyprosper.blogspot.ro


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU