26 [APR 13] ECONOMIC Buzau
Vineri, 26 aprilie 2013

Comercianţii la raport!

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
0 voturi 1173 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro

Se apropie sărbătorile pascale, iar gospodinele au început să lucreze deja la listele de cumpărături. Chiar dacă nu a apărut încă pe piaţă carnea de miel, sunt multe altele care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşti şi pe care clienţii au început să le caute prin galantare.

Şi pentru că în astfel de momente din an se vinde mult, există şi tendinţa unor comercianţi de a plasa produse mai puţin proaspete ori de o calitate îndoielnică. Astfel de produse au căutat astăzi şi inspectorii sanitar-veterinari pe la comercianţii din cea mai mare piaţă a oraşului. Nu le-au găsit în schimb au dat amenzi şi avertismente pentru că unele mărfuri alimentare nu erau depozitate în condiţii sigure.

Patru echipe de inspectori sanitar-veterinari au descins ieri în cea mai mare piaţă a oraşului. Pe lista de verificări au avut mărfuri precum brânzeturile, ouăle, dulciurile, carnea şi produsele din carne. Dar, nu au închis ochii nici la alte produse, cum ar fi câteva sticle cu bulion depozitate pe jos.

Controalele vor continua şi în zilele următoare, mai ales că deocamdată pe piaţă nu a apărut carnea de miel.
De săptămâna viitoare, la verificări vor lua parte şi comisarii OPC, dar şi echipe de la alte instituţii cu rol de control.Etichete: Amenzi |  Controale |  OPC |  Piata
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU