01 [NOV 14] ECONOMIC Buzau
Sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Carrefour, la cel de-al treilea supermarket deschis în municipiu

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1270 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Noua unitate comercială funcţionează la parterul fostului complex comercial Olimpic

Clienţi cu duiumul, baloane, casieri şi angajaţi cu zâmbetul pe buze, oferte de tot felul şi preţuri şoc pentru multe produse. Carrefour a deschis cel de-al treilea supermarket din municipiul reşedinţă de judeţ. Noua unitate comercială funcţionează la parterul fostului complex comercial Olimpic, reprezentanţii Carrefour explicând că noul supermarket de cartier are o ofertă de 5.500 de produse. De asemenea, noua unitate are toate atuurile comerţului după reţetă vestică, Carrefour garantând rapiditate la case, prospeţimea şi calitatea produselor oferite. De asemenea, reprezentanţii supermarketului mizează şi pe calitatea resurselor umane, echipa de profesionişti fiind gata să le ofere clienţilor o experienţă a cumpărăturilor  cât mai plăcută.


Carrefour are o tradiţie de peste 50 de ani, de-a lungul timpului fiind un partener pentru atât pentru clienţi cât şi pentru producători. La Buzău Grupul Carrefour deţine un hipermarket şi trei supermarketuri 'Market', primele două funcţionând la subsolul fostului complex comercial Dacia şi în Piaţa Centrală. În prezent, Grupul Carrefour deţine peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, fiind al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. Astfel, în fiecare zi, Grupul Carrefour primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse şi servicii la preţuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 164 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 83 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ on-line.


În ultima perioadă, Carrefour se implică şi în acţiuni cu caracter social. Un exemplu de acest fel este campania de strângere de fonduri desfăşurată în colaborare cu UNICEF. Astfel, până în prezent peste 80.000 de clienţi Carrefour au ales să doneze fonduri pentru a sprijini copiii proveniţi din medii defavorizate să meargă la şcoală. Motivaţia campaniei o constituie faptul că în prezent în România sunt aproximativ 400.000 de copii care nu merg regulat la şcoală. Mai mult, 2 din 10 copii nu termină opt clase. Pornind de la aceste statistici îngrijoratoare referitoare la copiii care părăsesc şcoala, UNICEF a demarat în 2010 campania “Hai la Şcoala!” de prevenire şi reducere a fenomenelor de absenteism şi abandon şcolar. Banii strânşi în urma campaniei vor sprijini intervenţiile UNICEF de la nivelul şcolii, al familiei şi al comunităţii. Intervenţiile la nivelul şcolii au ca scop transformarea şcolii într-un mediu primitor pentru copii, formarea mediatorilor şcolari, a directorilor şi a cadrelor didactice pentru a-şi adapta stilul de lucru nevoilor fiecărui elev.Etichete: Carrefour |  deschis |  municipiu |  supermarket |  treilea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU