22 [APR 15] ECONOMIC Buzau
Miercuri, 22 aprilie 2015

184 de buzoieni cîştigători la Loteria bonurilor fiscale

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2016 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro


Mii de români vor primi o parte din marele premiu constînd în valoare de 1 milion de lei pus la bătaie de Ministerul de Finanţe în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale. Ultima centralizare oficială arată că peste 9.100 persoane au depus la ANAF bonuri declarate cîştigătoare la Loteria organizată în a doua zi de Paşte. Printre cîştigători se numără şi 184 de buzoieni care şi-au revendicat pînă vineri premiul. Este vorba despre persoane care au avut bonuri fiscale cu valori cuprinse între 6-6,99 lei emise pe data de 7 februarie şi s-au prezentat cu ele la Fisc revendicîndu-şi premiul. 

Nu îşi primesc banii dacă nu au cont bancar

Pentru a-şi încasa premiul, cîştigătorii trebuie să îşi deschidă un cont bancar în care îi vor fi viraţi în maxim trei luni de zile banii. Cîştigătorii se vor adresa Administraţiilor Finanţelor Publice cu bonul doveditor, o copie de pe actul de identitate şi completînd o cerere de revendicare a premiului în care trebuie menţionat obligatoriu un cont bancar pentru virarea banilor. Cererile care nu conţin însă şi acest cont nu vor putea fi validate şi nu vor putea primi banii. Data limită pînă la care se mai pot revendica premii la Loteria Bonurilor Fiscale este 13 mai. Premiul pus în joc este împărţit la numărul de bonuri cîştigătoare. Potrivit ultimelor date centralizate, premiul pe care îl vor primi cei 9.140 cîştigătorii va fi în jurul sumei de 100 de lei.  

Extrageri organizate lunar

Extragerile vor continua şi în perioada următoare. În prima duminică după data de 15 ale fiecărei luni va fi organizată Loteria Bonurilor Fiscale şi ocazional, de Sărbători. Vor participa la extragere bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară. Loteria a fost concepută ca o măsură pentru combaterea evaziunii fiscale. Propriu-zis, vor fi extrase aleatoriu data la care s-a emis bonul şi valoarea acestuia, deţinătorii unor astfel de documente fiind recompensaţi cu premii în bani. Etichete: castigatori |  cont |  Loterie |  bonuri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU