23 [NOV 12] CULTURA Buzau
Vineri, 23 noiembrie 2012

Premii pentru 'Taxi Blues'

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2384 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Marius Bodochi şi Dan Tudor
în 'Taxi Blues'

Premiile obţinute de actorii Dan Tudor şi Marius Bodochi cu spectacolul buzoian “Taxi Blues” continuă să vină. După ce s-au remarcat în cadrul unui turneu excepţional efectuat în Germania, unde cei doi actori au fost laureaţi ai premiului pentru cea mai bună interpretare masculină şi la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi unde a fost în top, participarea la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Studio de la Piteşti a fost de bun augur.

Spectacolul buzoian a obţinut premiul atît pentru Regie, realizată de Dan Tudor, cît şi pentru cel mai bun actor, respectiv Marius Bodochi. Piesa este o producţie plină de umor şi în care drama se strecoară uşor şi prezintă o poveste ce nu trebuie ratată de spectatori.

Pentru sfîrşitul acestei luni, Teatrul “George Ciprian” are prevăzută în program o nouă premieră. Este vorba despre piesa “Act veneţian“ de Camil Petrescu, avîndu-i în distribuţie pe Giliola Motoi, Lucian Pînzaru, Claudiu Romilă, Violeta Haret şi George Motoi. Spectacolul este programat miercuri 28 noiembrie, ora 19, la Sala Mare a Consiliului Judeţean şi prezintă drama iubirii absolute ce se desfăşoară pe fondul decadenţei veneţiene social-morale din ultimii ani de republică independentă.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU