14 [NOV 14] CULTURA Buzau
Vineri, 14 noiembrie 2014

Nimic schimbat faţă de turul I

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
2 voturi 2433 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Pregătirile pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale au intrat în linie dreaptă. Astăzi, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a susţinut o ultimă videoconferinţă cu prefecţii din ţară pentru a pune la punct ultimele detalii.


La Buzău nu s-au semnalat incidente iar calendarul pentru desfăşurarea alegerilor a fost respectat. “La nivelul judeţului Buzău nu au fost până la acest moment probleme, s-a aplicat legea, sperăm ca şi zilele acestea să nu fie incidente. Numărul secţiilor de votare este acelaşi ca şi în primul tur de scrutin, 427 iar numărul efectivelor implicate în paza şi buna desfăşurare a alegerilor este de 1361 de persoane în întreg judeţul”, a declarat prefectul judeţului Buzău, Maria Buleandră.

Aproape 21 de milioane de buletine de vot şi 12 milioane de timbre autocolante s-au tipărit la nivel naţional şi vor fi ridicate de preşedinţii secţiilor de votare pînă sîmbătă la ora 18. Angrenaţi în asigurarea condiţiilor pentru desfăşurarea în condiţii normale a turule de scrutin vor fi peste 31.000 de poliţişti, 12.500 de jandarmi, 10.000 de pompieri, 3.600 de poliţişti de frontieră şi 6.000 de angajaţi din alte structuri. 


Etichete: alegeri |  prefect
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU