27 [IUN 18] CULTURA Buzau
Miercuri, 27 iunie 2018

Maria Răducanu și prietenii, concert de excepție

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2732 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Sala Mare a Consiliului Județean Buzău se pregătește să găzduiască un eveniment de excepție, joi seara. De la ora 20,00, una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului, Maria Răducanu, va susține un concert alături de patru artiști străini: Krister Jonsson (Suedia) - chitară electric, Niko MEINHOLD (Germania) – pian, Chris DAHLGREN (SUA) – contrabass și Michael GRIENER (Germania) – baterie. Sunt cei mai îndrăgiți artiști cu care artista a acolaborat, iar concertul este prezentat de organizatori drept o ”călătorie muzicală unică, de o rară profunzime și frumusețe.”


Maria Răducanu este renumită pentru interpretările pieselor Mariei Tănase şi ale altor melodii din folclorul românesc. Publicul o iubește și pentru ușurința cuc are reușește să treacă, în interpretările sale, de la piese din folclorul autohton, șa fado portughez, muzică rusească, sau alte genuri internaționale.
În deschiderea concertului de joi seara va cînta Bianca Mihai, revelația anului 2018 după ”Românii au talent” și Festivalul ”Mihaela Runceanu”, împreună cu trupa care o acompaniază. Biletele s-au pus în vînzare, prețul fiind de 70 lei (categoria I) și 50 lei (categoria a II-a). Etichete: Buzau  |  Maria Raducanu |  quintet |  concert
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU