05 [IUN 17] CULTURA Buzau
Luni, 05 iunie 2017

”Magicianul” joacă la Buzău

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 3539 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Actorul Marian Râlea, premiat, anul trecut, de UNITER cu premiul pentru cel mai bun actor de teatru, își dă întâlnire, marți seara, cu spectatorii buzoieni. Actorul va juca la Teatrul ”G. Ciprian”, alături de alți actori, unii deja consacrați, alții mai tineri, în spectacolul ”EU nu contez!”. În piesă, Marian Râlea ”Magicianul” joacă rolul principal, cel al personajului ”Iuda”. Muzica interpretată live, la nai, de Narcisa Băleanu și un décor inedit, contribuie, de asemenea, la succesul spectacolului. 

Piesa ”EU nu contez!” este scrisă de un tânăr dramaturg român și este o povetse despre prietenie, iubire și despre oamenii de lângă noi. Despre acel om care poate salva lumea și pe care lumea nu îl vede. 
Spectacolul este promovat în cadrul Turneului ARTfel, demarat anul trecut și care a inclus mai multe spectacole prin țară, dar și premiere ale piesei la Teatrul Elisabeta, TNB, Teatrul National Iasi și Teatrul Municipal Bacovia. Anul acesta, turneul a fost reluat pe 22 mai, cu un spectacol la Teatrul Național București. 
Înainte de a urca pe scena teatrului din Buzău, Marian Râlea ”Magicianul” va fi prezent în studioul Focus TV, într-o ediție specială a emisiunii SENS DIRECT, de la ora 17,00. Etichete: Buzau |  Focus TV |  Magicianul |  spectacol |  Marian Ralea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU