20 [SEP 14] CULTURA Buzau
Sâmbătă, 20 septembrie 2014

Dan Puric, la Buzău. Vezi când!

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 4076 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Cunoscutul actor şi regizor este aşteptat la Buzău pe 6 şi 7 octombrie 2014 într-un eveniment cu tema "Suflet românesc". 

Astfel, luni, 6 octombrie, ora 18:30, la Club No Limit (Bd. Nicolae Bălcescu) are loc conferinţa "Suflet românesc". Intrarea este liberă. Evenimentul continuă marţi, 7 octombrie, ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor cu spectacolul de teatru omonim.

Pentru spectacol se pot face rezervări la nr. de tel. 0723 429 264. Biletele costă 50 sau 70 lei şi pot fi procurate de la Magazinele Hi-Hii. La două bilete de 70 lei cumpărate se primeşte bonus cartea "Suflet românesc", de Dan Puric.
 
Conform siteului www.getlokal.ro, spectacolul “Suflet românesc” este o izbucnire de revoltă, umor şi speranţă, o metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască, o probă de inegalabil talent şi o excepţională virtuozitate în exprimarea artistică.

Dan Puric spune, prin pantomimă, teatru, dans, şi alte modalităţi de exprimare povestea ieşirii din comunism a poporului român, a încercării sale de acomodare la sistemul occidental, cu preţul unor umilinţe şi a unor suferinţe majore, în absenţa unei adevărate înţelegeri din partea Occidentului.

Scenariul şi regia: Dan PuricVoteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU