02 [MAR 18] CULTURA Buzau
Vineri, 02 martie 2018

Ce alegem în week-end: momente umoristice, teatru, dans

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2611 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Se anunță un week-end încărcat pentru iubitorii de divertisment și artă. Oferta următoarelor două zile include spectacole de teatru, scenete umoristice, dar și cursuri de dans. 
Seria spectacolelor va fi deschisă vineri după-amiază, la ora 17,00, de spectacolul ”Doamnă, cu drag, un mărțișor” găzduit de Sala Mare a Consiliului Județean, accesul fiind liber. Două ore mai tîrziu, teatrul ”G. Ciprian” îi invită pe buzoieni să vizioneze o piesă de excepție, spectacolul ”Cianură și magnolii” în care îi vor revedea pe Carmen Tănase, Irina Ungureanu, Paul Chiribuță și Ionuț Chivu. 
Dimineața zilei de sîmbătă se va desfășura în pași de dans, la Muzeul Județean Buzău, unde, de la 10,00 sunt programate lecții cu public. 
Mai multe școli de dans vor susține cursuri de dans de societate, latino și dans sportiv, accesul fiind liber.  Week-end-ul le mai aduce buzoienilor concerte și filme, dar și un spectacol caritabil, sîmbătă după-amiază, la Sala Mare a CJ. Etichete: Buzau |  timp liber |  week-end |  spectacole
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU