17h 59' CULTURA Bucuresti
Luni, 19 noiembrie 2012

Fundaţia Pro Civitas, la Tîrgul de Turism al României

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
3 voturi 3942 vizualizari 0 comentarii danraspopa@sansanews.ro
UPDATE [17:59] 19 NOV 2012 ›


Fundaţia Pro Civitas
La Tîrgul de turism al României

Vizitaţi Carpaţii de Curbură
www.vizitaticarpatiidecurbura.ro
Fundaţia Pro Civitas a promovat judeţul Buzău la Târgul de Turism al României, ediţia XXVIII, desfăşurat în perioada 15-18 noiembrie 2012, la Romexpo printr-o paletă largă de materiale informative şi de prezentare, realizate în cadrul proiectului "Promovarea potenţialului turistic al Carpaţilor de Curbură prin activităţi specifice de marketing", proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Activităţile de informare şi promovare au fost realizate prin distribuirea de fluturaşi, pliante, broşuri, ghiduri turistice, DVD-uri, hărţi şi afişe conţinând prezentarea a 13 obiective turistice din judeţul Buzău: Focul Viu de la Terca, Grunjul de la Mânzăleşti, Platoul carstic de la Meledic, Barajul de la Siriu, Muzeul Judeţean Buzău alături de muzeele satelit - Muzeul Municipal Râmnicu Sărat, Casa Vergu-Mănăilă, Casa Memorială "Vasile Voiculescu" şi Muzeul Chihlimbarului de la Colţi - precum şi Tabăra de Sculptură "Măgura", Palatul Comunal din Buzău, Ansamblul Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei şi Mănăstirea Ciolanu.

Standul amenajat de Fundaţia PRO CIVITAS a fost vizitat, pe perioada celor patru zile ale târgului, de un număr de aproximativ 7.000 de persoane. Publicul vizitator a fost format din potenţiali turişti, reprezentanţi ai tour-operatorilor şi agenţiilor de turism, precum şi alte persoane interesate.

Diseminarea informaţiilor referitoare la cele 13 obiective promovate în cadrul proiectului s-a realizat prin discuţii cu vizitatorii standului, dar şi prin activităţi de marketing derulate cu ajutorul celor 9 persoane angajate în cadrul proiectului, pe perioada târgului, special pentru a realiza activităţile de informare şi promovare. Prin aceste activităţi, alte 3500 de persoane au beneficiat de informare referitoare la obiectivele turistice din judeţul Buzău. Prin diseminarea de materiale promoţionale s-a urmărit crearea unui pol de interes care să ducă la creşterea numărului de turişti la obiectivele vizate spre popularizare. Promovarea turismului buzoian s-a realizat, de asemenea, prin interviuri acordate jurnaliştilor acreditaţi la târg. 
Scopul proiectului "Promovarea potenţialului turistic al Carpaţilor de Curbură prin activităţi specifice de marketing"este creşterea notorietăţii şi furnizarea de informaţii privind obiectivele turistice din zona Carpaţilor de Curbură, în scopul atragerii de turişti. 
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU