14 [MAR 13] CULTURA BUCURESTI
Joi, 14 martie 2013

A murit Mica de la Abracadabra

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
3 voturi 2689 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Mica Niculescu, fata cu plete blonde de la Abracadabra, care ne-a înveselit copilăria, a murit astăzi, la doar 31 de ani pe un pat de spital. Ea suferea de o boala incurabilă, ciroză în stare avansată. Zilele trecute starea ei s-a înrăutățit, plămânii i-au cedat, iar medicii au fost nevoiți să-i inducă o comă. Tânăra s-a stins însă astăzi la Spitalul Fundeni din Bucureşti în jurul orei 16.00. 

Starea Micăi s-a înrăutățit la începutul anului 2013, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar din București, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Spitalul Fundeni din Capitală.

 
Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather" ("Nu m-am casatorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine și la rău, ci m-am căsătorit cu boala însăși. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar").


Etichete: Abracadabra |  spital |  Mica
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU