11 [FEB 20] MONDEN Buzau
Marţi, 11 februarie 2020

Un buzoian face un artist în 5 zile

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3035 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

 


Georgian Mărgărit ajută un tânăr talentat să se lanseze în industria muzicală. Alături de colegul Vanotek, se află la Borșa unde compune de zor, cu dorința ca Stephen Moisă din Piatra Neamț să fie un nume în muzica românească. În 2016, cu numărul 7 in concurs, ei au ajuns  în Semifinală la EUROVISION. 
De ieri și până pe 16 februarie are loc “Magic In 5”, primul show de creație muzicală din România, care se desfășoară în ONLINE, nu pe televiziuni așa cum suntem obișnuiți, în show-uri de genul Vocea României sau Românii au talent. 

După sute de înscrieri, artiștii acestui – Adda, Alex Velea și Vanotek, cu buzoianul Georgian Mărgărit – și-au ales finalistul cu care să meargă în tabăra de creație de la Borșa. Astfel, Adda o are în echipă pe o tanara  din Sfântu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din București, iar Vanotek compune o piesă pentru Stephen Moisă din Piatra Neamț.

Liderii de echipă și finaliștii petrec cinci zile la Borșa, unde o cabană a fost transformată în studiouri muzicale, în care fiecare lider compune o piesă pentru concurentul lui. Joi, pe 13 februarie, urmează să fie filmate videoclipurile pentru piese, iar vineri să fie lansate.

“Magic In 5” este singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, câștigătorul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5.000 euro și un contract cu o casă celebră de discuri.

 Etichete: artist |  buzoian
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU