13 [SEP 19] "cap limpede"
Vineri, 13 septembrie 2019

Turul Ciclist al României trece, vineri, prin Buzău VIDEO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3310 vizualizari 0 comentarii


Peste o sută de sportivi care participă la Turul Ciclist al României ajung vineri în județul Buzău, ceea ce va genera unele restruicții în trafic.            
Turul ciclist a început miercuri la Cluj Napoca, iar prima etapă s-a încheiat la Sighișoara. Ieri, în a doua etapă, cea mai lungă a competiției, cu un traseu de peste 175 de kilometri, cicliștii au pornit de la Bvrașov, iar după-amiază au ajuns la Focșani. Pentru buna desfășurarea a acestei etape a Turului Ciclist al României, au fost restricții de trafic pe DN2D. Echipaje ale poliției rutiere Vrancea i-au preluat pe cicliști dela granița cu Covasna și i-au însoțit pe tot traseul. Etapa a doua s-a încheiat la Focșani, iar astăzi se va desfășura a treia etapă, pe traseul Focșani – Buzău – Tîrgoviște. Evenimentul va debuta la ora 12.45 în Piaţa Daciei, cu startul festiv al competiţiei, participanţii urmând a se deplasa pe strada Tudor Vadimirescu, Aleea Trandafirilor apoi pe bulevardul Unirii cu destinaţia Calea Eroilor de unde, la ora 13.00 se va da startul tehnic al etapei. Ruta de ieşire din municipiul Buzău va fi: Calea Eroilor, DN 2 E85 până la intersecţia cu DN 1 B E577 şi apoi pe DN 1B, până la limita cu judeţul Prahova. Astfel, începând cu ora 12.45  echipaje de poliţie rutieră, ordine publică şi poliţişti locali vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce pe perioada desfăşurării Turului Ciclist al României.
Turul României, ajuns la ediţia a 52-a, este o competiţie organizată de Federaţia Română de Ciclism, având la bază Regulamentul Federaţiei Române de Ciclism şi al Uniunii Cicliste Internaţionale. Competiţia va cuprinde 5 etape, traseul de concurs parcurgând sectoare de drumuri publice din judeţele Cluj, Mureş, Braşov, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.         
Punctul final al competiției va fi duminică în Capitală.

Etichete: Buzău |  Ciclist |  României |  trece |  Turul |  vineri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU