BREAKING NEWS Buzau
11h 29' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 18 iunie 2016

Tragedie fără margini! Raluca Filip a murit, învinsă de boală. Înmormîntarea,marţi la Dumbrava.(update)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
10 voturi 8131 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:29] 19 IUN 2016 › Trupul neînsufleţit al Ralucăi Filip Colgiu va fi depus duminică la Capela Arhiepiscopiei Buzăului si Vrancei acolo unde pot veni toţi cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Înhumarea va avea loc marŢi la Cimitirul DumbravaRica Filipmama Ralucăi a postat duminică un mesaj pe contul sau de facebook:,,Azi.19.06.2016, trupul fiicei noastre, IRINA-RALUCA, va fi depus la capela Episcopiei Buzaului şi Vrancei, funerariile vor fi la ora 12, marţi, 21 .06.2016, iar înhumarea la Cimitirul Dumbrava,Buzău " De alfel,in ultimele ore mesajele catre Raluca şi rudele sale au curs şuvoi.


UPDATE [13:20] 18 IUN 2016 › Mesajele adresate pe FB  familiei îndurerate, şi gîndurile către ceea ce a fost Raluca Filip Colgiu, curg. Iată cîteva dintre ele: "Dumnezeu sa o odihnească în pace!, scrie Arina Pințoiu.

‎"Azi noapte, moartea care fura suflete, a luat-o pe Raluca Filip Colgiu de lângă noi. De câte ori ne răpeşte câte un om drag, îţi vine să strigi. Când ia însă o viaţă de copil, de mamă tânără, îţi vine să urli ! Mi-o amintesc mireasă ! Dulce subţire, radiind de fericire...Mi-o amintesc cu fetiţa în braţe, numai lumină.....Un sufleţel curat şi cuminte de om care nu a greşit cu nimic. Fetiţa asta a muncit toata viaţa ei, a studiat, a dat examene, şi nu a apucat să se bucure de tot efortul ei. O notăriţă tânără, numai zambet ! O mamă excepţională.....Se aliniase familiei ei care, a slujit oraşul de atâţia ani,muncea cu o pasiune extraordinară.....
Îmi era drag să o privesc....Creativă, optimistă, politicoasă, rafinată ! După ce am fost la nunta ei, mi s-a strecurat în birou...ţinea în mână o cutiuţă. Mi-a spus că vrea să-mi daruiască ceva anume..... Era o micuţă bombonieră din cristal, în formă de inimă...Nu pot uita gestul acesta extraordinar de generos....Parcă a vrut să lase în urma ei un semn de dragoste ! Nu am lacrimi să o plâng ! Şi nici cuvinte să îmbărbătez familia rămasă în urma ei", scrie pe FB dna Roxana Mihaela Constantinescu.

"Dumnezeu chiar iubeşte oamenii buni ! Dumnezeu să te odihnească Raluca Filip Colgiu, suflet deosebit!", scrie şi Gabriela Brînzoi 

"Sunt profund îndurerat. Cuvintele nu îmi sunt de nici un ajutor în a-mi exprima durerea pe care o simt în acest moment. Sincere condoleanțe familiei Ralucăi Filip Colgiu. Să te odihneşti în pace şi să veghezi asupra familiei tale. O să rămâi mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te ierte Raluca Filip Colgiu!" este mesajul postat pe FB al dlui Sorin Pirleci.
Dramă fără margini într-o cunoscută familie din Buzău! Raluca Filip Colgiu, fiica preşedintei filiale locale a Uniunii Notarilor Publici, Eugenia Rica Filip a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sîmbătă, la Spitalul Fundeni din Capitală, în urma unei lungi şi grele suferinţe produsă de o boală necruţătoare. Raluca era prospătă mămică şi cei din jurul familiei susţin că boala s-ar fi declanaşat după ce soţul femeii, Florin Colgiu, a fost arestat în dosarul luării de mită în care este judecat fostul preşedinte al CJ Buzău,Cristi Bigiu. De-a lungul timpului, după ce Raluca a fost diagnostică cu cancer, familia şi prietenii au încercat din răsputeri să o ajute din punct de vedere medical dar eforturile au fost, pînă la urmă,în zadar. Boala i s-a declanşat în urmă cu un an. În luna aprilie, întrucît boala se agrava, după toate eforturile făcute de familie şi medici, cei dragi i-au deschis Ralucăi o pagină pe FB în care făceau apel disperat către cetăţeni să doneze singe cu tombocite neapărat necesar pacientei pentru transfuzii. Imediat, sute de oameni s-au mobilizat şi au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Buzău, impresionîndu-i pînă şi pe lucrătorii instituţiei care spuneau că buzoienii au fost aproape la fel de solidari precum cei faţă de victimele din Colectiv. Printre donatori s-au numărat militari, lucrători din sistemul de justiţie, dar şi din buzoieni care au sismţit nevoia să fie alături de o tînără mămică lovită de o asemenea cumplită maladie. Raluca a lăsat în urmă o fetiţă în vîrstă de 3 ani.

Raluca Irina Filip a fost o tînără extrem de apreciată de cei care au cunoscut-o. Ea a devenit şi persoană publică în momentul în care s-a căsătorit cu Florin Colgiu, fostul preşedinte al tineretului liberal de la Buzău. Nunta s-a desfăşurat într-un cort din Parcul Crâng, iar naşi au fost familia preşedintelui Consiliului Judeţean Cristi Bîgiu. La eveniment au participat sute de personae din toate mediile sociale buzoiene, politicieni, şefi de instituţii, oameni de afaceri şi evident foarte multe rude. Amănunte AICIBuzoienii care au susţinut-o şi i-au fost alătură Ralucăi în viaţă, şi acum, pe ultimul drum, sunt alături de familia îndurerată şi îşi exprimă, pe FB, un gând de rămas bun faţă de Raluca: "Dumnezeu să te odihnească în pace OM bun şi frumos!!!", transmite ‎Daniel Tecu; "Drum lin Raluca!" scrie pe FB ‎Florentina Bîgiu‎; "Pentru cea care a plecat mult prea repede dintre noi, sincere condoleanţe. Dumnezeu să te odihnească, Raluca Filip Colgiu", scrie‎ Grosaru Cristina.‎" "Dumnezeu să o ierte pe Raluca Filip Colgiu", scrie Cătălin Prunaru.


Etichete: boala |  Filip |  invinsa |  margini |  murit |  Raluca |  Tragedie
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 7   -4

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU