06 [APR 18] POLITIC Buzau
Vineri, 06 aprilie 2018

Naucitor!Un consilier PNL e anuntat drept candidat PMP la primarie(reactii)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2204 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Se intimpla lucruri naucitoare dar, oarecum asteptate,  pe dreapta esichierului politic. Dupa ce unii dintre liderii PNL Nehoiu au trecut, la sfirsitul saptaminiii trecute, la PMP , iata ca un consilier local PNL , Claudiu Voicu  de la Cislau, este anuntat drept viitorul candidat PMP pentru Primaria Patirlagele.

Voicu, provenit din vechiul PDL, a aparut deja, intr-un fluturas de Paste impartit cetatenilor din Patirlagele in Saptamina Patimilor, incadrat de deputatul Adrian Mocanu, seful popularilor buzoieni, si senatorul Dorin Badulescu. Imaginea, alaturi de alte poze, este postata pe contul oficial de Facebook al PMP Buzau.
  
Cu putin timp in urma, liderul PNL Buzau, deputatul Cristi  Romanescu, a emis un comunicat de presa in care se pronunta asupra situatiei de la Patirlagele: ,,Dupa o analiza a activitatii si actiunilor consilierilor PNL Voicu Claudiu de la Organizatia Locala Cislau si Țăranu Mihai de la Organizatia Oraseneasca Pătarlagele, am decis sa propun excluderea acestora in  Biroul Politic Judetean al PNL Buzau. Oameni fara onoare nu au ce cauta in acest partid iar in urmatoarea perioada vom lua masuri si in alte organizatii in vederea intaririi partidului."
Etichete: consilier PNL |  felicitari |  foto |  PMP Buzau
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU