13h 31' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 21 aprilie 2017

Misiune dramatică de salvare a specialiştilor I.S.U.

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2374 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [13:31] 21 APR 2017 ›
Misiunile de transportare a pacienţilor au început aseară dar din cauza viscolului abia acum toţi bolnavii sunt în siguranţă la spital. 
Misiune dramatică de salvare începută azi noapte de salvatorii I.S.U. care au încercat să scoată din comunele Bisoca și Sărulești patru persoane care au nevoie de dializă.
Pompierii acționează cu o autospeciala șenilată și o Ambulanță specială de transport victime multiple să ajungă la bolnavii care trebuie aduși la Buzău.
Zăpadă care, pe alocuri atinge şi doi metri înălţime, dar şi viscolul, au transformat misiunea salvatorilor într-o luptă pe viaţă şi pe moarte. În cele din urmă, două dintre persoane din localitatea Sările, comuna Bisoca, au reușit să fie transportate în zona circulabilă de unde au fost preluate de ambulanțe ale SAJ și aduse la spital, unde au ajuns în jurul orei 5. Lucrătorii ISU au ajuns în zori la o a treia persoană din Săruleşti pe care însă încerca să o convingă să meargă la spital după ce, iniţial, a refuzat şi aşteapta un buldoescavator pentru a ajunge la cea de-a patra. În continuare opt localități sînt nealimentate parțial cu energie electrică şi anume Brăești, Bălaceanu, Pardoși, Pârscov, Chilii, Cănești, Gura Teghii și Lopătari.

Etichete: dramatica |  Misiune |  salvare |  specialistilor
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU