12 [FEB 20] MONDEN Buzau
Miercuri, 12 februarie 2020

Februarie aduce artiști în premieră la radio Focus

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3363 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

 


Din zori și până în noapte, Focus Fm face atmosferă. Șapte zile din șapte, cel mai popular radio din regiune nu se lasă și pune pe frecvență muzică 100% românească.

 

 


 

Februarie răsună deja cu șlagăre mult îndrăgite ale timpurilor. Constantin Drăghici ne cântă Mandoline, mandoline ca prin 1960, Anda Calăgureanu se aude la radio cu Beng, beng, piesa anilor 1970, la fel și Florin Bogardo cu Izvorul nopții, care este un mare șlagăr al vremurilor. Dida Drăgan sau Trio Express sunt cu muzica specifică de prin 1980, la Focus. E luna în care muzica ne merge la inimă, o inimă îndrăgostită care își cântă dragostea în cel mai frumos mod, prin cei mai buni artiști ai vremurilor.

Dansăm zilele acestea și cu Laura, Trio Caban, Ecaterine sau Lucia Bejenari, artiști în premieră difuzați la stația radio favorită a românilor de pretudindeni.

Focus Fm se recepționează pe frecvență în județele Buzău, Galați, Ialomița, Vrancea și Brăila. România și diaspora au la dispoziție pagina online http://www.focusfm.ro. Cu peste 16.000 de aprecieri, Focus Fm aduce comunitatea veseliei împreună și pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/focusfmofficial/.

În februarie dăm muzica tare si dragostea la maximum. Cele mai frumoase cântece românești ne trezesc sentimentele la viață. Focus Fm, unește suflete și face atmosferă!Etichete: aduce |  artiști |  Februarie |  Focus |  premieră |  radio
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU