03 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 03 iunie 2019

Declarație ÎN EXCLUSIVITATE a preotului Milea, după infarctul suferit: ”Inima mi-a stat un pic”

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 1928 vizualizari 0 comentarii

Unul dintre cei mai iubiți  preoți pe care îi are Buzăul, Mihail Milea, a oferit în exclusivitate, pentru Focus TV și Focus FM, prima declarație de după infarctul suferit în 21 mai. ”Mă simt bine și-mi doresc să-mi reiau cât mai repede toate activitățile”, a spus părintele Milea.

Preotul a vorbit, astăzi,  pentru prima dată despre problemele de sănătate pe care le-a avut recent, probleme care l-au trimis pe patul de spital, spre îngrijorarea tuturor enorașilor care-l iubesc și-l apreciază atât pe mult

”Dăm slavă lui Dumnezeu pentru că sunt în viață, că mă simt bine, că-mi doresc cât de repede să-mi reiau toate activitățile. Mă gândesc tot timpul la toate proiectele, sunt cu inima peste tot. Mulțumesc românilor care au fost alături de mine în aceste momente când inima a stat un pic, dar și-a reluat activitatea, grație lui Dumnezeu si rugăciunilor dvs, celor iubitori de bine”, a spus în exclusivitate pentru Focus Tv și Focus Fm, preotul Milea.

Deși dornic să-și reia toate activitățile, fiind implicat în numeroase proiecte de binefacere și întrajutorare a semenilor său, preotul Milea a declarat că are un tratament de urmat și trebuie să țină cont cu strictețe de sfatul medicului, pentru a-și reveni cât mai repede.

”Am un tratament special, trebuie să urmez sfatul medicului și după aceea vom relua toate activitățile de dinainte. La slujba de duminică, am fost primit cu multă bucurie, cu nerăbdare, în Catedrala Copiilor, unde mă simt ca acasă, acolo bate inima mea, de la începutul acestei construcții, e o biserică vie”, a spus  părintele Milea, mulțumindu-le tuturor buzoienilor care s-au rugat pentru însănătoșirea sa.

În 21 mai, preotul Mihail Milea, a suferit un infarct acut, ajungând pe picioarele sale la Spitalul Județean Buzău, unde le-a spus medicilor că are dureri în piept. Perfect lucid și de un calm exemplar, preotul Milea a primit îngrijiri la spitalul din Buzău. După ce a fost stabilizat, a fost trimis cu salvarea la Institutul pentru boli cardiovasculare prof. dr C.C. Iliescu din București, unde medicii i-au montat un stent.

Situația în care s-a aflat preotul Milea a produs îngrijorare în rândul tuturor credincioșilor din Regiune, care zilnic s-au rugat pentru ca părintele să-ți revină și să-și reia slujbele dar și activitățile care au făcut atâta bine celor aflați la nevoie

Declarația completă a părintelui Mihail Milea, la jurnalul Focus Tv de luni seară, de la ora 19. 30.  Etichete: EXCLUSIV |  Inima |  Milea |  operație |  Părintele
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU