09 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 09 iulie 2019

Șoferiță vitezomană prinsă cu 200 de km/h, la Racovițeni

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2219 vizualizari 0 comentarii

O șoferiță de 29 de ani a dat peste cap radarul polițiștilor buzoieni. Tânăra a fost prinsă circulând cu 200 de km/h, în afara localității Racovițeni, de către un echipaj care acționa pe DN 2 E 85. Pentru viteza cu care a fost surprinsă, buzoianca a fost amendată și i-a fost reținut permisul pentru 90 zile.
Tot în ultimele 24 de ore, alți 5 șoferi s-au ales cu aceleași sancțiuni  pentru că au fost prinși rulând cu viteze mai mari de 50 km/h față de limitele legale maxime admise.
Totodată, poliţiştii au reţinut alte patru permise de conducere pentru depăşiri neregulamentare şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.
De asemenea, unui bărbat de 43 de ani din Verneşti i-a fost întocmit dosar penal după ce poliţiştii  l-au depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
40 de pietoni, biciclişti şi căruţaşi au fost la rândul lor opriţi în trafic şi avertizaţi cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie atât pentru buna desfăşurare a traficului rutier, dar mai ales pentru siguranţa proprie.
În total au fost constatate şi sancţionate 157 de abateri de la normele rutiere, valoarea amenzilor aplicate fiind de peste 55.000 de lei.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU