23 [IAN 17] ACTUALITATE Buzau
Luni, 23 ianuarie 2017

Protest, duminica seara, în Piaţa Dacia

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
3 voturi 1458 vizualizari 5 comentarii news@sansanews.ro

Circa 25 de cetăţeni, au protestat duminică seara, împotriva amnistiei șigrațierii.

Oamenii au stat cam două ore în Piața Daciei, aratînd, din cînd în cînd cu cîteva
foi pe care era scris „În democrație, hoții stau la pușcărie”, „Legea-­i lege pentru toți, nu-­ifăcută pentru hoți”.

Protestatatrii, care nu au cerut autorizație , s­-au încălzit cu vin fiert
de la rulota din apropierea patinoarului, iar organele de ordine i-au supravegheat pe toata durata mişcării.

Etichete: Dacia |  duminica |  Piata |  Protest |  seara
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Hai Buzau, Buzau
23 ianuarie 2017
Data viitoare vom fi mai multi.
Sava Mihai
23 ianuarie 2017
Corect, macar 30
Pixelu cu probleme penale
23 ianuarie 2017
Eu unul, în anul de grație 2017, găsesc un gest reparator în aceste ordonanțe cu grațieri și amnistii. Las la o parte abureala cu aglomerarea din pușcării, cu amenzile de la CEDO. Înainte să începeți șă aruncați cu materii organice nepotrivite în mine, lăsați-mă să explic. Plec de la următoarea observație. Românii au furat de-au rupt dar proprietarii tărișoarei sunt străini. Oare toți străinii care au devenit proprietari sunt uși de biserică și doar românii sunt penali? Dacă legea-i pentru toți atunci să fie și pentru românii cât și pentru străinii din România. Cum va mai curge apă multă pe Buzău până voi vedea un străin trăitor prin România la bulău corect este să grațiezi românii, indiferent dacă au luat pedepse cu executare, cu suspendare sau amenzi penale. Știu, avem un fetish cu pușcăria, de parcă vom trăii mai bine dacă fac unii pușcărie. În toate țările de pe glob care se pretind civilizate primează recuperarea prejudiciului și doar în ultimă instanță privarea de libertate.
Pixelu deceniuz
28 ianuarie 2017
Oare ce-ar zice tânărul frumos și liber Aurel Simion dacă un pesedist bătrân și odios ca mine ar ieși cu o pancartă în Piața Dacia pe care să fie inscripționate lozinci care să îndemne electoratul pesede să nu mai cumpere produse chimice ambalate de firma Alchim Expert pentru că nu-mi place de protestatarul ambalator? Oare ce-ar zice trecuta și ocupata Jeni Botez dacă un pesedist bătrân și odios ca mine ar ieși cu o pancartă în Piața Dacia pe care să fie inscripționate lozinci care să îndemne electoratul pesede să nu mai încheie polițe de asigurare, chipurile cu acumulare, la compania la care lucrează pe motiv că olandezii au fost cei mai hrăpăreți colonialiști ai tuturor timpurilor? Abia aștept să ajungă polițele cu acumulare la scadență și pensionarul-privat să facă diferența între cât a cotizat și cât mai are de luat. Să vadă ce țeapă i-au tras olandezii cu ajutorul slugii, Jeni.
Un pixel neinregimentat politic
01 februarie 2017
Pesedistul "batran si odios" ar trebui sa se recomande intai, apoi sa se uite in ochii celor pe care i-a enumerat in postare, si sa le zica acest lucru fata in fata . Daca ar veni si cu un argument corect ar da dovada ca nu este odios , ci doar corect.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU