21h 00' SPORT Buzau
Sâmbătă, 26 martie 2016

Victorie pentru Gloria în meciul contra Brăilei. (scor final, update)

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1411 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [21:00] 26 MAR 2016 › Gloria a cîştigat, pe final, disputa de sîmbătă seară de pe stadionul din Crîng cu 1-0 (0-0), prin golul marcat de Răduca din penalty în minutul 82 după ce tot el a fost faultat în careu de brăileanul Nicoară. Partida a fost presărată cu multe decizii ciudate ale arbitrilor. Astfel, buzoienii au acumulat 31 de puncte şi pot, dacă joacă bine următoarele meciuri, să se claseze pe primul loc în play-out.

UPDATE [19:55] 26 MAR 2016 › Scorul la pauză este 0-0. Brăilenii au marcat în minutul 45 prin Dima, dar punctul a fost anulat pentru o poziţie de offside semnalizată de tuşier. Gloria a avut o singura ocazie importantă la un şut plasat scos de portarul brăilean Olaru. Jocul a fost slab, ambele echipe jucînd foarte multe baloane pe sus.Gloriei nu i-au mai rămas prea multe de făcut în ultimele două etape care mai sînt de jucat din sezonul regulat. După ce a ieşit şi matematic din lupta pentru un loc în play-off, echipa buzoiană trebuie să strîngă cît mai multe puncte pentru cît mai multă linişte în play-out.           

Pe băieţii lui Viorel Ion îi aşteaptă însă două partide super-dificile, în faţa unor adversari (Dacia Brăila azi  şi Farul, săptămîna viitoare) care, chiar dacă şi-au îndeplinit deja obiectivul, au la rîndul lor mare nevoie de puncte în perspectiva duelurilor din play-off. Particular, pentru fotbaliştii buzoieni, partida de sîmbătă cu Brăila trebuie tratată şi în cheia unei revanşe de luat după înfrîngerea din tur (0-2) şi mai ales în urma declaraţiilor pe care jucători ai Brăilei, dar şi antrenorul Alin Pînzaru le-au oferit în defavoarea echipei buzoiene pe marginea implicării în scandalul pariurilor. Pînă la urmă însă, totul se va tranşa pe teren.  Meciul impotriva brailenilor se va disputa in nocturna si va fi transmis direct de la ora 19.00, pe DigiSport 1 şi DolceSport 2 (Mihai BALTAG)Etichete: Braila |  Dacia |  Gloria |  nocturna
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU