BREAKING NEWS Buzau
17 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 17 martie 2020

Autocar plin cu români veniți din Belgia și Anglia, oprit la intrarea în Buzău. Cum au reacționat trecătorii la vederea lor

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2956 vizualizari 0 comentarii

Un autocar plin cu români a fost oprit marți la orele prânzului, la intrarea în municipiul Buzău, pe Calea Eroilor. Din autocar au coborât 5 buzoieni veniți din Anglia si Belgia. Autocarul nu era venit cu escortă de la graniță. Cei cinci buzoieni veniți din străinătate au fost izolați de polițiști și jandarmi până la venirea unui medic din DSP care le-a evaluat starea de sănătate. 
”Autocarul a oprit pe Calea Eroilor unde au debarcat 5 persoane. Acestea au fost izolate de restul oamenilor cu ajutorul polițiștilor și jandarmilor. Un specialist al DSP a venit și le-a evaluat starea de sănătate. Nimeni nu prezintă simptome. Sunt direcționați către domiciliu, unde rămâne izolați 14 zile”, au precizat reprezentanții Prefecturii Buzău.
La Râmnicu Sărat,  vor coborî 35 de persoane, care de asemenea vor fi evaluate de un medic epidemiolog după care vor fi îndrumate să se izoleze la domiciliu. În cazul cetățenilor care vin din Belgia și Marea Britanie nu se impune carantinarea instituționalizată, ci doar izolarea acasă, fiind zone galbene.  
După popasul de la Râmnicu Sărat, autocarul își va continua traseul, spre Brăila. Etichete: Anglia |  Autocar |  Belgia |  români |  veniți
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU