13 [NOV 19] "cap limpede"
Miercuri, 13 noiembrie 2019

Atenție! Hoții se informează de pe facebook

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3047 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


A anunțat pe facebook că este la o petrecere departe de casă și a fost prădat de hoți.
Este cazul unui buzoian din localitatea Căpățânești, care sâmbătă, a plecat de acasă să petreacă la Râmnicu Sărat, alături de rude. În preajma grătarului, buzoianul a ales să se fotografieze și să posteze că facebook că nu se află acasă.
Când a revenit la domiciliu, duminică, în ziua alegerilor, bărbatul și-a găsit casa vraiște și geamul de la unul dintre dormitoare forțat. În locul în care avea o sumă importantă de bani cu care voia să și cumpere un teren, bărbatul nu a mai găsit nimic. Și-a dat seama că a fost călcat de hoți și a sunat la Poliție.
Oamenii legii fac de atunci cercetări pentru a-I prinde pe cei care au spart casa buzoianului. Polițiștii au un cerc de suspecți însă până acum nu au prins pe nimeni. Paguba provocată buzoianului este destul de mare: surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre circa 20 de mii de euro care i-ar lipsi bărbatului din casă. Aceleași surse spun că cel mai probabil cel care a dat spargerea după ce proprietarul a anunțat pe facebook că nu este la domiciliu  știa că acesta are bani ascunși în casă.
Oamenii legii atrag atenția că postările pe rețelele de socializare în care  anunțăm că nu suntem acasă ne pot face vulnerabili în fața hoților, de aceea e bine să evitam astfel de mesaje.


Etichete: Atenție |  facebook |  Hoții |  informează
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU