21 [MAI 14] ACTUALITATE Vrancea
Miercuri, 21 mai 2014

Șoc și groază în localitatea vrânceană Tâmboiești

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 1511 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Șoc și groază în localitatea vrânceană Tâmboiești

Întreaga comunitate vrânceană este în stare de șoc după ce un cavou din cimitirul sătesc al localităţii Tâmboieşti a fost profanat. Cavoul a fost vandalizat, iar cei care au făcut asta au furat tot ce le-a picat în mână. Autorii au mers, cel mai probabil, la pont, întrucât aflaseră că mortul fusese îngropat cu mai multe bunuri asupra sa. Printre altele, rudele i-au pus omului în sicriu, să aibă pe lumea cealaltă, o sumă destul de importantă de bani, dar și bijuterii. Banii au dispărut, la fel și ceasul de la mâna mortului dezgropat.

 

Ce e însă cu adevărat șocant? Că hoții care au spart cavoul au mutilat și cadavrul în momentul în care l-au jefuit.

 

 Macabra descoperire a fost făcută de cea care în timpul vieții i-a fost parteneră bărbatului al cărui mormânt a fost spart de hoți. Femeia a  mers să-i aprindă răposatului o lumânare, iar ceea ce a găsit a îngrozit-o.

         

Rudele, dar și sătenii nu își explică cine ar fi putut comite o asemenea grozăvie. Cu toții cred însă că făptașul a mers la sigur, pentru că toată lumea din sat știa că bărbatul a fost înmormântat cu euro în buzunar, ca să plătească vămile pe lumea cealaltă, după cum se spune în popor.

         

Polițiștii au demarat cercetările, dar până acum făptașul nu a fost prins. Iar în paralel cu ancheta polițiștilor, și oamenii din sat au demarat o investigație pe cont propriu, în speranța că îl vor găsi pe cel care a comis o asemenea oroare.

 

 

 Etichete: ancheta |  cavou |  profanat |  cimitir
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU