18h 33' ACTUALITATE Vrancea
Luni, 15 aprilie 2013

Protagonistul dezmăţului de la Spitalul Militar Focşani a lucrat la Buzău GALERIE FOTO

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 7652 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
UPDATE [18:33] 15 APR 2013 › Surse din spitalul militar au precizat ca fotografiile de la petrecerea desfasurata în spital ar fi fost trimise intenţionat presei de către un grup de angajaţi care nu-l mai vrea doctor Constantin Adochiţei la comanda unităţii. Aceleaşi surse precizează că la mijloc e vorba despre o răzbunare, iar petrecerea respectivă ar fi avut loc în urmă cu aproximativ un an. 


UPDATE [12:42] 15 APR 2013 ›
O comisie de la Ministerul Apărării Naţionale a ajuns astăzi la Spitalul Militar din Focşani, ca să facă verificări în cazul petrecerii ce a avut loc în incinta unităţii. 

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a dispus ancheta după ce mai multe fotografii de la o petrecere privată au apărut în presă. 

Petrecerea a avut loc chiar în incinta unităţii, într-un birou, la doi paşi de saloanele în care sunt internaţi bolnavii. 

Iar printre cei care petrec se numără inclusiv comandantul spitalului, lt. Col. dr. Constantin Adochiţei. 

Printre petrecăreţi se mai află purtătorul de cuvînt al spitalului, directorul economic şi farmacistul unităţii.

Personajul central al fotografiilor este însă o tînără blondă, iar imaginile sugerează că ar putea lucra în cadrul serviciului resurse umane al spitalului. 

Cel mai probabil este ziua sa de naştere, avînd în vedere că apare în aproape toate pozele, pregătind masa, printre preparate numărîndu-se cartofi prăjiţi şi cîrnaţi. 

După mai multe pahare de alcool, cel mai probabil vin roşu, blonda începe să se dezbrace şi să pozeze în ipostaze indecente alături de cîţiva dintre bărbaţii care au participat la petrecere. 

Nici unul dintre cei implicaţi nu e de găsit şi nu vrea să dea nici o explicaţie. 

Ba, mai mult, transmit prin intermediul ofiţerului de serviciu al spitalului că totul nu e decît o calomnie.

Ministrul Duşa, care a dispus ancheta, aşteaptă ca primele concluzii să-i parvină cît mai repede. 

Toţi cei care apar în fotografii vor fi luaţi la întrebări, pe rînd, de comisia de la minister care a ajuns la Focşani, iar în funcţie de rezultat vor fi luate şi primele măsuri.

Între timp, pacienţii au aflat despre petrecerea din spital şi condamnă ceea ce au făcut superiorii unităţii. Mai mult, unii spun că asemenea fapte îi determină să nu mai aibă deloc încredere în medici.

Surse din spitalul militar au precizat că fotografiile de la petrecerea desfăşurată în spital ar fi fost trimise intenţionat presei de către un grup de angajaţi care nu-l mai vor pe dr. Constantin Adochiţei la comanda unităţii.

Aceleaşi surse precizează că e vorba doar despre o răzbunare, iar petrecerea respectivă ar fi avut loc în urmă cu aproximativ un an.
 
Comandantul unităţii nu are un trecut tocmai fără pată. În anul 2008, el a fost implicat într-o anchetă desfăşurată de Parchetul Militar Bacău, care a deschis la acea dată un dosar de cercetare penală pentru luare de mită şi malpraxis.

Medic primar de chirurgie generală şi medic specialist obstetrică ginecologie, el a fost acuzat de o pacientă că ar fi condiţionat o operaţie de plata unei atenţii de 500 de lei, plus alţi 200 de lei pentru anestezist. 

Ancheta a dovedit pînă la urmă că medicul nu a fost vinovat, Parchetul dînd soluţie neînceprea urmăririi penale. 


UPDATE [12:08] 15 APR 2013 ›
Eroul dezmăţului de la Spitalul din Focşani, Constantin Adochiţei, a fost şef al Policlinicii Militare din Buzău acum câţiva ani.

Spitalul Militar din Focşani, în centrul unui scandal de proporţii.

Mai multe fotografii care circulă pe internet îl arată pe comandantul unităţii, lt. col. dr. Constantin Adochiţei, în ipostaze de-a dreptul indecente. 

Comandantul spitalului a fost protagonistul unei petreceri care s-a desfăşurat într-un birou din cadrul unităţii, presărată cu alcool şi show-uri de striptease. 

Personajul central al fotografiilor este o tînără blondă care aşa cum sugerează imaginile ar putea lucra în cadrul serviciului Resurse Umane.
 
Cel mai probabil este ziua sa de naştere, avînd în vedere că apare în aproape toate pozele, pregătind masa. 

Iar după mai multe pahare de alcool, tînăra blondă începe să se dezbrace şi să pozeze în ipostaze indecente alături de cîţiva dintre bărbaţii care au participat la petrecerea din spitalul militar Focşani.
 
Totul se desfăşoară sub privirile şi cu directa implicare a comandantului spitalului, lt. col. dr. Constantin Adochiţei, care în trecut a fost implicat într-o anchetă penală. 

Medic primar de chirurgie generală şi medic specialist obstetrică ginecologie, el a fost acuzat în anul 2008 de o pacientă că ar fi condiţionat o operaţie de plata unei atenţii de 500 de lei, plus 200 de lei pentru anestezist. 

La acea dată, Parchetul Militar Bacău a întocmit pe numele medicului militar un dosar penal  pentru luare de mită şi  malpraxis. 
 
Locotent colonel  doctor Constantin Adochiţei, comandantul Spitalului Militar din Focşani, implicat acum într-un scandal de proporţii cu alcool şi striptease într-un birou al unităţii, a fost în trecut şeful policlinicii militare din Buzău.


UPDATE [10:34] 15 APR 2013 › Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, reacţionează după scandalul de la Spitalul Militar din Focşani unde comandantul unităţii a participat în cadrul unităţii la o petecere presărată cu alcool şi reprize de striptease. Ministrul Duşa a anunţat în urmă cu puţin timp că a aflat din presă de scandalul de la Spitalul Militar din Focşni şi imediat a dispus constituirea unei echipe de control. Potrivit ministrului, ancheta care se va desfăşura la spitalul militar din Focşani se va face foarte repdere, rezultatele cercetărilor fiind aşteptate maine ori poimaine.

Nu sunt de acord ca astfel de lucruri să se întâmple într-o institutție, cu atât mai mult cu cât e vorba de una militară. Voi lua măsurile care se impun după finalizarea anchetei", a declarat în urmă cu puțin timp ministrul Apărarii Naţionale, Mircea Duşa.O serie de imagini filmate în incinta Spitalului Militar Focşani îl prezintă pe însuşi comandantul Spitalului Militar Focşani, Constantin Adochiţei, participând activ la o petrecere dată de o angajată în birourile unităţii.
 
Petrecerea a fost presărată cu alcool şi show-uri de striptease şi s-a organizat în incinta spitalului, într-un birou, la distanţă nu foarte mare de pacienţi.
 
Organizatoarea show-ului de la spital nu se sfieşte să se lase fotografiată în diverse ipostaze pe scaunele şi mesele din birouri, ba la un moment dat rămâne doar în sutien.
 
Comandantul Spitalului este un personaj controversat, care în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru malpraxis, iar procurorii Parchetului Militar Bacău au deschis un dosar penal pe numele lui, după ce o pacientă l-a reclamat că a cerut 500 de lei mită, pentru o intervenţie chirurgicală. 

La data respectivă, dr. Constantin Adochiţei făcea o declaraţie şoc şi spunea că toţi colegii săi primesc atenţii de la pacienţii mulţumiţi de reuşitele intervenţiilor chirurgicale. 

Lt. col. dr. Constantin Adochiţei, medic primar chirurgie generală şi medic specialist obstetrică ginecologie, a preluat şefia Spitalului Militar Focşani în urmă cu doi ani, în aprilie 2011, el fiind atunci singurul candidat validat de comisia de selecţie a cadrelor militare ce funcţionează pe lângă Statul Major General.


Etichete: Alcool |  Chef |  Focsani |  Malpraxis |  Medici |  Spital
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU