19 [AUG 14] ACTUALITATE Vrancea
Marţi, 19 august 2014

Producţie ilegală de vin şi ţuică la o fabrică din Boloteşti, Vrancea

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1459 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Un vrâncean şi un buzoian sunt principalii suspecţi într-un caz de evaziune fiscală cu alcool, dosar în care prejudicial estimate, până la acest moment, este impresionant.
280 000 de litri de vin au fost confiscaţi în urma unor percheziţii. Descinderile au avut loc la o fabrică din Boloteşti, sat Găgeşti, acolo unde firma unuia dintre suspecţi avea deschis un punct de lucru.


În fapt, anchetatorii aveau informaţii care vizau un grup infracţional ai cărui membri acţionau în judeţele Vrancea, Satu Mare, Braşov şi Covasna. În urma unui control în trafic au fost depistaţi un sătmărean şi un buzoian, care transportau cu două autovehicule, 600 de litri de ţuică, fără documente legale de provenienţă. În aceeaşi zi, poliţiştii au efectuat 18 percheziţii în locuri de producere, depozitare şi comercializare a alcoolului, pe raza celor patru judeţe.


Poliţiştii braşoveni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au reţinut 5 persoane, între care şi bărbatul din Vrancea, suspectat de evaziune fiscală cu alcool. Vrânceanul, dar şi celelalte persoane reţinute, au fost puse sub control judiciar de către magistraţii braşoveni.


Prejudiciul estimat în acest caz, prin neplata taxelor către bugetul de stat, a fost estimat la 2,7 milioane de lei.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU