07 [IUL 14] ACTUALITATE Vrancea
Luni, 07 iulie 2014

Mihai Eminescu a luat un 6 chinuit la BAC!

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 1112 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Mihai Eminescu a luat un 6 chinuit la BAC!

Printre absolvenţii de liceu care se pot mândri, de azi, cu o diplomă de bacalaureat, se numără şi...Mihai Eminescu. Tizul poetului, din Focşani, a promovat la limită examenul maturităţii. Cu media 6.01, Mihai Eminescu se poate gândi deja la admiterea la facultate.       


   Mihai Eminescu, fost elev la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, nu s-a descurcat prea bine la proba de Limba şi literatura română. Subiect la bac pentru Mihai Eminescu şi colegii săi a fost chiar....Mihai Eminescu. Focşăneanul cu nume celebru nu e însă un mare fan al poeziei şi al tizului său. Asta s-a văzut în nota pe care Eminescu a obţinut-o la română – 5.80. Matematica l-a ridicat, în schimb, pe candidatul focşănean, aducându-i nota 7,25. Cu o medie de 6.01, Mihai Eminescu a promovat bacalaureatul, la fel cum au făcut alţi aproape 1500 de absolvenţi de liceu din Vrancea.


O medie ceva mai mare a obţinut un candidat care le poate fi tată celorlalţi. Adrian Mihai s-a pus cu burta pe carte şi a reuşit să ia bacalaureatul la vârsta de 55 de ani. El a susţinut examenul la Colegiul Tehnic „Valeriu D Cotea” şi se numără printre candidaţii cu cele mai mari medii din liceu. După ce a făcut liceul la seral, el a promovat bacalaureatul cu media 8.48. Cea mai mare notă, 9.05, a obţinut-o la biologie.

 

 

 Etichete:  |  bac |  liceu |  Mihai Eminescu |  tiz |  absolventi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU