12 [AUG 14] ACTUALITATE Vrancea
Marţi, 12 august 2014

Marian Oprişan, grăbit la volan, tras pe dreapta de Poliţie

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 2561 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Marian Oprişan, grăbit la volan, tras pe dreapta de Poliţie

Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, a fost tras pe dreapta şi lăsat pieton de poliţiştii din Bacău.  Politicianul ar fi călcat pedala de acceleraţie până la viteza de peste 100 de kilometri/h, în interiorul comunei Nicolae Bălcescu, din judeţul Bacău.

Poliţia nu a confirmat suspendarea permisului de conducere. În schimb, pe portalul instanţelor de judecată a apărut un dosar, al cărui obiect îl reprezintă o plâgere înaintată de Marian Oprişan împotriva Inspectoratului de Poliţie Bacău. Aceasta vizează, fără detalii, o cauză din exact data în care ar fi rămas fără permis de conducere. Cel mai probabil este vorba despre o contestație a procesului verbal încheiat după momentul în care preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea i s-a suspendat permisul.

Nu este pentru prima oară când şeful CJ Vrancea lasă permisul poliţiştilor. În 2011, Marian Oprişan a fost în aceeaşi situaţie după ce radarul l-a surprins rulând cu peste 100 de km/h pe strada Alexandru Ioan Cuza din Rîmnicu Sărat.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU