BREAKING NEWS Vrancea
29 [MAR 14] ACTUALITATE Vrancea
Sâmbătă, 29 martie 2014

Drumeție încheiată la spital!

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
0 voturi 1233 vizualizari 0 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
Drumeție încheiată la spital

Intervenție dificilă pentru pompierii din Vidra. În urmă cu câteva minute un apel la 112 sesiza că unui turist aflat la Rezervația Națională Cheile Tișiței i s-a făcut rău.  Autospeciala SMURD plecată spre pacient, nu a putut ajunge decât până la poarta rezervației. Asta pentru că, de la acel punct, accesul mașinilor este interzis.

 

Echipajul medical a mers mai bine de un kilometru și jumătate până când a ajuns la victimă. Abia după ce salvatorii i-au acordat primul ajutor, l-au putut duce până la ambulanță, iar de acolo bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Focșani pentru investigații medicale.

 

 Pacientul este un bărbat de 38 de ani din Galați, și se afla pentru un weekend de relaxare pe tărâmul Vrancei. În această dimineață împreună cu prietenii a pornit într-o drumeție la Rezervația Naturală Cheile Tișiței.

 

 Pe drum i s-a făcut rău, iar prietenii alarmați au apelat imediat serviciul unic de urgență 112. În scurt timp  o autospecială SMURD de la stația de pompieri Vidra a plecat către pacient.

 

A durat cam 45 de minute pană când echipajul medical a ajuns la fața locului. Etichete: primul ajutor |  SMURD |  victima |  drumetie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU