23 [MAR 14] ACTUALITATE Vrancea
Duminică, 23 martie 2014

Crime una după alta, în acest week-end, în Vrancea

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1699 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Crime una după alta, în acest week-end, în Vrancea

Criminaliştii din Vrancea au avut de lucru în acest week-end. Seria evenimentelor negre a fost deschisă vineri seara când, la 112, a fost anunţat faptul că un bărbat de 44 de ani din Sihlea, zace, fără viaţă, în locuinţa unui consătean.


Echipa operativă ajunsă la faţa locului şi-a dat seama, din primele momente ale cercetării, că are de-a face cu o crimă.


Cadavrul vrânceanului prezenta urme de violenţă, iar moartea survenise după ce fusese înjunghiat de proprietarul casei în care se afla, un bărbat de 60 de ani.


Autorul crimei a fost arestat în cursul zilei de sâmbătă, o zi în care judiciariştii s-au confruntat cu un al doilea caz de omor.


În jurul orei 18, 55, poliţiştii din Milcovul au fost sesizaţi despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, un bărbat de de 46 ani l-ar fi omorât pe un altul, în vârstă de de 70 ani.Echipa operativă complexă ajunsă la faţa locului a efectuat primele verificări şi a găsit în curtea casei cadavrul lui Ş. Maricel, care prezenta mai multe plăgi tăiate.


Autorul omorului a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă.Etichete: alcool |  arestat |  conflit |  crima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU