22 [NOV 13] ACTUALITATE Vrancea
Vineri, 22 noiembrie 2013

Asasinul din Texas, AMĂNUNTE HALUCINANTE exclusive

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1393 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Camil Mătase, românul care este acuzat că şi-a ucis soţia şi unul dintre fii în statul Texas din America şi săltat de FBI la Lepşa a fost turnat de propria mamă. Mătase a ajuns la o casă a unor amici din Lepşa aflată în zona rezervaţiei naturale Cheile Tişiţei.

Bărbatul a ajuns acolo spunîndu-i mamei din Braşov cum şi-a ucis soţia şi fiul cel mare. După aceea, Mătase i-a spus că merge la nişte prieteni să se odihnească întrucît este foarte obosit. Aşa se face că Mătase a ajuns la familia Andronică Mareş şi a închiriat o cameră pentru 350 de lei pe săptămînă plătind în avans pentru două săptămîni de cazare.

După ce anchetatorii i-au luat urma şi au ajuns la Braşov mama lui Mătase le-a relatat că fiul ei se află în casa lui Andronică mareş din Lepşa. Femeia l-a denunţat de teamă să nu fie socotită complice iar, între timp, membrii familiei Mareş au dispărut şi ei de la domiciliu, probabil temîndu-se şi ei să nu fie consideraţi că au colaborat cu suspectul.

În faţa anchetatorilor însă, Mătase şi-a recunoscut fapta şi a explicat că şi-a pregătit în amănunt crima. Cel de-al doilea fiu al său, Teo Mătase, a declarat anchetatorilor că tatăl său era extrem de gelos. De altfel chiar criminalul i-a povestit mamei sale cum şi-a executat soţia şi fiul cel mare cu o puşcă şi apoi a plecat la nişte cunoştinţe. După cîteva zile însă, cuprinsă de teamă şi remuşcări, mama lui Mătase şi-a denunţat fiul la Poliţie, care apoi l-a luat ca din oală. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea lui Mătase pentru 29 de zile, iar autorităţile din Statele Unite au cerut deja extrădarea sa.Etichete: brasov |  complice |  FBI |  politie |  camil matase
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU