09h 19' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 20 octombrie 2019

Panică! Autobuz cu nuntași, ieșit de pe șosea, șase victime

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3489 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [09:19] 20 OCT 2019 › Victimele accidentului de la Albești au ajuns la Spitalul Județean Buzău unde medicii le-au luat în primire și le efectuează investigații amănunțite. La o primă vedere, răniții ar fi în afara oricărui pericol, mulți dintre  ei cu contuzii la picioare ori traumatisme craniene, dar care nu le-ar pune viața în pericol. 


  Accident cu victime multiple produs duminică dimineață pe DN 2 C, la Albești. Șase oameni au fost răniți după ce autobuzul cu care se duceau spre case de la o nuntă unde participaseră în noaptea de sâmbătă spre duminică a ieșit în decor. În zona în care s-a produs accidentul era duminică dimineață ceață densă, cu vizibilitate redusă. 

Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs duminică dimineață,  în jurul orei 06.30. În timp ce conducea un autobuz pe DN 2C, din direcţia Buzău către Scutelnici, un bărbat de 62 de ani din Smeeni ar fi pierdut controlul vehiculului împrejurare în care mașina a intrat pe contrasens și a ieșit în decor. În urma evenimentului 6 persoane cu vârste între 24 și 58 de ani, trei bărbați și trei femei,  au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 
Polițiștii au constatat că șoferul autobuzului  nu consumase băuturi alcoolice. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 
Persoanele din autobuz se întorceau de la o nuntă iar in zona producerii accidentului este ceață  densă.
Deoarece se pare că accidentul de duminică dimineață a avut drept una din cauze ceața groasă, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să reducă viteza pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere, să utilizeze luminile de ceață pentru a fi mai vizibili în trafic și să se asigure corespunzător înainte de efectuarea oricăror manevre. 


Etichete: Accident |  multiple |  nuntă |  oameni |  răniți |  veneau |  victime
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU