29 [APR 20] ACTUALITATE
Miercuri, 29 aprilie 2020

Scandal în centru de carantină

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2639 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine în noaptea de marți spre miercuri  într-un centru de carantină din Buzău. Aici, mai multe persoane întoarse săptămâna trecută din Anglia, nu au respectat regulile riscând astfel în orice moment să favorizeze răspândirea coronavirusului.


Este vorba despre 6 persoane care în ciuda regulilor impuse, au început să iasă din camerele în care erau cazate și să intre dintr-o încăpere în alta. Fie stăteau de vorbă, fie își înmânau diverse obiecte. Contactul dintre persoanele din centru este strict interzis pentru a fi evitat orice risc de transmitere a noului coronavirus, astfel că jandarmii au mers în centru și au luat măsuri. Persoanele carantinate au fost trimise fiecare în camerele ce le fuseseră repartizate. Totodată, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor”.


Cele 6 persoane fac parte dintr-un grup de 13 care a revenit săptămâna trecută din Anglia. Din acest grup, până acum, 6 persoane au fost confirmate cu coronavirus. Este vorba despre doi soți, nora acestora, și trei copii cu vârste până în 14 ani.


 


 


 Etichete: carantină |  centru |  Scandal
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU