BREAKING NEWS
09 [MAI 20] ACTUALITATE
Sâmbătă, 09 mai 2020

S-a publicat documentul! Ce reguli trebuie să respectăm din 15 mai! Vezi AICI

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 2860 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după data de 15 mai a fost publicat, sâmbătă, pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

“Institutul National de Sănătate Publică a postat în transparenţă decizională propunerea privind  setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după ridicarea stării de urgenţă. Documentul poate fi consultat pe pagina de web a INSP, www.insp.gov.ro, secţiunea Comunicate”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.  Observaţiile şi eventualele propuneri pot fi transmise la adresa de mail propuneri.relaxare@ms.ro.

Potrivit medikatv.ro, documentul care prevede măsurile pe care vom trebui să le respectăm după data de 15 mai, atunci când România iese din starea de urgență și intră în starea de alertă, se referă la reguli stricte ce vor fi trebui implementate în saloanele de înfrumusețare, în cabinetele stomatologice. Sunt prevăzute, de asemenea, reguli pentru unităţile sanitare non-COVID, reguli ce vor trebui impuse în școli, acolo unde vor merge copiii din clasele terminale care se vor pregăti pentru examenele naționale, dar și în timpul acestor evaluări. Reguli generale de organizare şi desfăşurare se referă și la transportul de persoane, la biserici, dar și la unitățile de cazare în regim hotelier. Restaurentele și piscinele rămân închise și după 15 mai, au mai stabilit autoritățile.

Vezi AICI documentul cu toate măsurile ce vor trebui respectate din 15 maiEtichete: documentul |  publicat |  reguli |  respectăm |  trebuie
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU