15 [IUL 14] ACTUALITATE Regional
Marţi, 15 iulie 2014

Premiaţi pentru notele de 10 la examen

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 1167 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Premiaţi pentru notele de 10 la examen

S-au dedicat cu seriozitate studiului și s-au ținut de carte, iar rezultatele muncii lor i-au adus în centrul atenției. Vorbim despre elevii de 10, care au promovat examenele naționale cu media maximă, după ce au predate teze perfecte la toate disciplinele de concurs. Iar acum au fost răsplătiți pentru performanța lor și de Guvern, care i-a premiat, pentru a stimula generațiile viitoare de elevi să pună mâna pe carte și să facă performanță. 104 elevi din întreaga țară au luat bacalaureatul cu media 10, iar alți 225 de absolvenți de gimnaziu au obținut media 10 la evaluarea națională. Cu toții și-au primit azi răsplata. Iar printre ei se numără și performerii din cele 3 județe din regiune, Buzău, Vrancea și Brăila.


De departe cei mai mulți elevi de nota 10 sunt la Brăila, județ care de altfel a avut și cea mai mare promovabilitate din țară la ambele examene naționale. 8 brăileni sunt bacalaureați de 10, iar 24 de elevi au obținut media maximă la evaluarea națională.


La Buzău, doi absolvenți de liceu au promovat examenul maturității cu media 10. Lor li se adaugă 4 elevi de 10 la evaluarea națională.


În Vrancea, o singură fostă liceană a obținut media 10 la bacalaureat. În schimb, 7 absolvenți de gimnaziu au reușit să ia media maximă la evaluare.


Elevii care au obţinut media zece la Bacalaureat au fost premiaţi cu câte 3 mii de lei, în timp ce elevii cu media zece la evaluarea naţională au fost recompensați de Guvern cu câte 2 mii de lei. .
 


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU