18 [MAR 17] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 18 martie 2017

Proiect! Complex de înot în Parcul Tineretului

Elena Petre alte articole de Elena Petre
3 voturi 1678 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

O investiţie ce va aduce bucurie în rîndul buzoienilor de toate vîrstele. Municipiul Buzău ar putea avea un centru de înot modern unde iubitorii sportului în apă îşi vor putea petrece timpul, indiferent de sezon.

Vestea vine de la primarul Constantin Toma, care a anunţat că deja se lucrează la proiect. Investiţia va fi făcută din banii municipalităţii sau din surse atrase şi este programată să demareze chiar în acest an. 
 
Obiectivul va fi amenajat în Parcul Tineretului, în zona ştrandului după cum a anunţat primarul Constantin Toma la emisiunea Focus News de la Focus TV. 
 
Centrul de înot va fi unul modern, iar angajaţii Primăriei deja lucrează la proiectarea lui, schiţă pentru care însuşi primarul Buzăului recunoaşte că a sugerat cîteva idei. Cel mai important este că spaţiul destinat atît recreerii cît şi sportului de performanţă va putea amenajat astfel încît accesul să fie posibil indiferent de anotimp, adică iarna baza va fi închisă, iar vara pereţii exteriori se pot demonta. 

Întreaga investiţie s-ar putea ridica la circa 2 milioane de euro, iar banii nu vor veni din fonduri europene, ci fie din bugetul local, fie din surse atrase de Primărie. În aceeaşi emisiune, edilul-şef a anunţat că acest obiectiv este trecut pe lista priorităţilor din acest an. Totodată, Constantin Toma a anunţat că Primăria nu va cumpăra Bazinul olimpic, care este închis de cîţiva ani, mai ales că investiţia într-un nou bazin ar ajunge să fie mai mică decît achiziţia celui vechi. 


Etichete: Compex |  Parcul |  Proiect |  Tineretului
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 2   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU