BREAKING NEWS
25 [SEP 19] ACTUALITATE
Miercuri, 25 septembrie 2019

Percheziții la o firmă de pariuri și jocuri de noroc

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3182 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Zeci de percheziiţii au loc miercuri dimineaţă în 35 de judeţe, printre care şi Buzău, la o firmă specializată în jocuri de noroc şi pariuri care ar fi utilizat şi instalat programe fără licenţă. 59 de descinderi au loc în 36 de județe la punctele de lucru ale unei societăți, ai cărei resprezentanți sunt suspectați că ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.
Perchezițiile sunt desfășurate de polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție. Sunt vizate sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale. Activitățile sunt desfășurate pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.
 În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă.
 Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate „Activități de jocuri de noroc și de pariuri” ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor.
 În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.Etichete: firmă |  jocuri |  noroc |  pariuri |  Percheziții
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU