30 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 30 august 2019

Percheziții într-un dosar de trafic de minori. Victima, o copilă de 16 ani

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2785 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Percheziții, vineri, la Buzău, într-un dosar de trafic de minori. Polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza județului și au pus în executare 2 mandate de aducere emise de parchet pe numele a doi suspecți.

Potrivit anchetatorilor, începând din noiembrie anul trecut, cei doi buzoieni, un bărbat în vârstă de 37 de ani și unul de 34 de ani, ar fi recrutat și ar fi exploatat, în vederea practicării prostituției, pe teritoriul Belgiei, o minoră, în vârstă de 16 ani. Luna aceasta, fata a revenit în țară și a stabilit, împreună cu cei doi proxeneți, să plece înapoi în Belgia dar nu singură ci cu o altă tânără, în vârstă de 19 ani, din Arad, cu scopul de a practica prostituţia. 
Joi,  cele două au fost oprite de polițiștii de frontieră chiar în timp ce intenționau să părăsească teritoriul României prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac. Acestea au fost preluate de poliţişti şi conduse la Parchet pentru audieri. Totodată, vineri, polițiștii buzoieni au descins la locuințele proxeneților din județul BUzău, i-au ridicat pe cei doi și i-au dus la audieri. De asemenea, de la locuințele percheziționate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente, înscrisuri, telefoane mobile şi sume de bani.
Anchetatorii buzoieni continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori.
 
 Etichete: copilă |  dosar |  minori |  Percheziții |  trafic |  Victima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU