13 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 13 august 2018

Pentru cititorii în trafic/ Pe Podul pe tuburi!

Redacţia sansanews.ro alte articole de Redacţia sansanews.ro
0 voturi 3074 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

”Salutare! Acum, spre Buzău, dinspre Râmnicu-Sărat, coada de mașini are cred ca nu greșesc 5-6 kilometri. Scrieți, vă rog, și despre asta, poate ajunge și la domnul primar, dacă aveți timp să veniți să faceți o poză, să postați, să vedeți. Mulțumesc!”


Mai multe mesaje de acest fel, cum ne-a trimis, pe pagina de Facebook ”Șansa Buzoiană”, un cititor care se semnează ”Cosmin”, ne-au încărcat căsuța poștală în weekend și continuă, pe fondul unui trafic extrem de încărcat, cu ocazia vârfului de sezon, care va culmina cu 15 august.


Cum problema despre care se vorbește a fost publicată atât pe site, în jurnalele de știri Radio Focus FM și TV Focus, devenind și unul dintre primele anunțuri legate de traficul național difuzate de posturile de știri naționale, nu ne rămâne decât să îi îndrumăm pe cititorii noștri, să ia o rută ocolitoare: Podul pe tuburi de la Scurtești.


Atât pentru cei care vin din direcția Brăila, Constanța și București, cât și pentru cei care se deplasează dintre aceste locații, Podul pe tuburi poate fi accesat, pentru primii, prin Zona industrială a municipiului, pe la Balastieră, iar, pentru ceilalți, din rondul de dinainte de intrare în localitatea Mărăcineni, și care îi direcționează spre Vadu Pașii, iar, după traversarea localității, să facă prima la dreapta, pentru Scurtești, de unde vor putea vedea clar direcția spre podul cu pricina.

 


În ceea ce privește trimiterea către responsabilii municipalității Buzău, Podul de la Mărăcinei nu ține de autoritatea acestora. El este în administrarea Drumurilor Naționale, are, deja, un sens dat circulației și, conform ultimelor știri, deși constructorul trebuie să încheie lucrările până la finalul lunii în curs, acesta a declarat recent că va grăbi deschiderea completă a traficului cu 10 zile mai devreme.


”Am înțeles. Mulțumesc din suflet! Asta e... Poate o să se schimbe ceva dar cu mersul melcului specific României”, spune un alt cititor al paginii de Facebook ”Șansa Buzoiană”.

Noi nu putem spune decât că, în condițiile finalizării lucrărilor de pe Podul de la Mărăcinei, cel puțin la final de sezon estival, cozile de kilometri din prezent se vor scurta la câțiva metri, cu mers bară-la-bară puțin mai accelerat.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU