14 [APR 14] ACTUALITATE National
Luni, 14 aprilie 2014

Vine un nou val de frig şi ploi!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2669 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Vine un nou val de frig şi ploi!


INFORMARE METEOROLOGICĂ
În intervalul menţionat va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Local cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp în 24 de ore. Valorile termice vor scădea accentuat, iar în regiunile extracarpatice vremea va deveni rece pentru această perioadă.


Ziua de astăzi a fost, din punct de vedere meteorologic, o excepţie de la tabloul general al ultimelor zile.

 

La prânz temperaturile ajungeau până la 19 grade Celsius, în sud-vestul ţării, în timp ce la Bucureştierau 16 grade. În schimb, în multe dintre zonele montane termometrele indicau valori negative, iar în multe locuri era ninsoare şi chiar viscol.

 

Vremea se răceşte începând din această noapte, iar de la ora 3 dimineaţa intră în vigoare o atenţionare meteo care va fi valabilă până joi după-amiază. Meteorologii anunţă că, în acest interval, vom asista la o răcire accentuată a vremii, va  ploua în cea mai mare parte a ţării, iar la munte precipitaţiile vor fi şi în formă de lapoviţă şi ninsoare.

 

 

Meteorologii lucrează la prognoza pentru zilele de Paşti. Este posibil să plouă local, dar specialiştii ne sfătuiesc să avem răbdare în privinţa unei prognoze exacte.

 Etichete: ninsori |  ploi |  vreme |  frig
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU