19 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 19 martie 2020

Măsuri luate la Casa de Pensii, din cauza coronavirusului

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2760 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

 

Activitatea cu publicul la sediul instituției, suspendată la Casa de Pensii. Pentru prevenirea răspândirii şi infectării cu COVID 19, de joi, specialiștii instituției vor sta de vorbă cu beneficiarii doar prin telefon sau prin mesaje.

În întreaga țară, pe toată durata decretării stării de urgenţă, cererile în vederea întocmirii dosarului de pensionare se vor efectua doar telefonic sau prin e-mail. Doar prin aceste căi, solicitanții pot comunica datele personale și tot astfel vor primi și numărul de înregistrare a cererii. Ulterior, solicitaţii vor fi contactaţi telefonic pentru a se prezenta cu documentele in original  şi in copie, documente ce trebuie depuse in plic sigilat. Această măsură a fost luată tocmai pentru a evita  expunerea populaţiei la riscul de infectare cu coronavirus şi pentru asigurarea plăţii drepturilor de pensie de la data cuvenirii acestora.

Tot numerele de telefon ale Casei de Pensii din fiecare județ și e mailul trebuie folosite în perioada aceasta și pentru alte cereri ale beneficiarilor din sistem.Etichete: cauza |  coronavirusului |  luate |  Măsuri |  Pensii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU