BREAKING NEWS
18h 56' ACTUALITATE
Duminică, 10 mai 2020

(VIDEO) Marcel Ciolacu a leșinat într-o conferință. Oboseală, stres, de aproape trei luni nu a mai fost acasă. Mesajul liderului PSD

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 2876 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [18:56] 10 MAI 2020 ›
Conform medicilor de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila", liderul PSD Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu şi a leşinat. De asemenea i s-a făcut şi un test rapid pentru coronavirus iar rezultatul este negativ.

Echipa de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila" a transmis un comunicat de presă despre starea de sănătate a preşedintelui interimar al PSD. Testul PCR este în lucru noteaza stiripesurse.ro
 "În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru un episod lipotimic.

Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent - în observaţie etiologică, Hipocalcemie frustă.

Facem precizarea că, în conformitate cu procedurile unităţii noastre medicale, pacientului i s-a recoltat şi testul COVID 19. Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este în lucru.

Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică.

La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare", a comunicat spitalul.


UPDATE [17:45] 10 MAI 2020 ›
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat duminică un mesaj pe facebook în care anunță că se simte bine și că "se întoarce la treabă"

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!", a scris Ciolacu pe facebook.

UPDATE [14:47] 10 MAI 2020 › Partidul Social Democrat a anunţat că Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie. 
„Astăzi, în timpul conferinței de presă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid”, a informat PSD.  


UPDATE [13:14] 10 MAI 2020 › Senatorul Lucian Romașcanu, coleg de partid, buzoian de asemenea și cumătru al lui Marcel Ciolacu, acesta din urmă botezându-i fetița, a declarat după incidentul șocant de la sediul PSD, că liderul partidului ar fi suferit o lipotimie, cu alte cuvinte, un leșin.  

"Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă, coronavirus nu este, probabil că va fi testat, nu are niciun fel de simptom pe această suferinţă. Totul e în regulă, a plecat pe picioare.(..)Sigur au fost şi atacuri nedemne şi vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice cel puţin până astăzi”, a afirmat Lucian Romaşcanu cu referire la Marcel Ciolacu.     

El a explicat că nu a venit o ambulanţă pentru a-l prelua pe Marcel Ciolacu, pentru că acesta a refuzat:   ”Starea fiind bună după ce a trecut acest incident, domnul preşedinte Ciolacu a refuzat să vină ambulanţa. Protocolul SPP spune că în cazul în care situaţia nu este gravă se poate duce cu maşina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a întâmplat".


UPDATE [12:50] 10 MAI 2020 › Preşedintele PSD s-a dus la spital după ce i s-a făcut rău în conferinţa de presă susținută la sediul partidului, conferință în care  a început să tremure, pierzându-și echilibrul. Conferinţa s-a întrerupt, iar ulterior Marcel Ciolacu şi-a revenit, și-a cerut scuze ziariştilor şi a plecat spre spital, pentru a fi supus unui control medical.


Momente tulburătoare în conferința de presă susținută, duminică, la București, de liderul PSD, Marcel Ciolacu. La un moment dat, în timpul discursului, președintele PSD a început să tremure și să rostească tot mai greu cuvintele pe care le citea dintr-o foaie. Minut cu minut, starea lui Ciolacu se degrada văzând cu ochii, pentru ca, în final, să se clatine și să cadă peste pupitru. A fost imediat sprijinit de o persoană, probabil din  staff-ul său. 

La sediul PSD a fost chemată de urgență o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale președintelui Marcel Ciolacu.Etichete: acasă |  Ciolacu |  conferință |  leșinat |  Marcel |  Oboseală |  presă |  stres
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU