15 [MAI 20] ACTUALITATE
Vineri, 15 mai 2020

La 19 ani, s-a crezut regele șoselelor. Prins cu aproape 200 km/h pe DN 2

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1513 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


Pe șosea, ca la raliu. Este cazul unui tânăr din Buzău care deși avea experiență minimă la volan, a fost prins conducând cu circa 200 de km/h pe Șoseaua Morții. Tânărul în vârstă de 19 ani a fost surprins de radarul amplasat de polițiștii din Buzău pe DN2 E85, în afara municipiului Rm. Sărat, în timp ce conducea cu 192 km/h. Polițiștii l-au tras pe dreapta imediat. A fost amendat și i s-a reținut și permisul pentru 90 de zile. 
Pe de altă parte, un tânăr de 24 ani, din comuna Florica, s-a ales cu dosar penal. Deși nu are permis, s-a urcat la volan și a fost prins de polițiști  pe raza localităţii Smeeni. Buzoianul va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere. 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la rutieră din Buzău au aplicat alte 100 de amenzi. Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 48 de șoferi au fost sancţionaţi, iar 18 dintre ei au predat permisele pentru 90 de zile . Poliţiştii au aplicat amenzi și pentru oprirea sau staţionarea în locuri în care acest lucru este interzis, pentru neutilizarea centurii de siguranţă, pentru conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice, precum şi pentru alte nereguli. Etichete: aproape |  crezut |  șoselelor |  Prins |  regele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU