07 [MAI 20] ACTUALITATE
Joi, 07 mai 2020

Imagini incredibile cu ”cazul 21” chefuind. Ancheta epidemiologică, demolată?

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
2 voturi 3800 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Imagini incredibile publicate joi în exclusivitate de jurnaliștii de la Opinia Buzău. Petreceri cu mai mulți invitați, cu muzică la maxim, petreceri desfășurate în voie de membrii clanului Pistol, cei de la care a izbucnit focarul de coronavirus in cartierul Poștă, și care, iată are ramificații și în alte două cartiere Mihai Viteazu și Dorobanți.  
Toate acestea fac dovada că familiile din clanul Pistol au petrecut în voie, nestingherite, având mai mulți invitați,  fără ca cineva să le atragă atenția. Asta deși suntem în stare de urgență, în plină pandemie de coronavirus, în zile în care adunările sunt strict interzise iar amenzile aplicate pentru nerespectarea legii sunt usturătoare. Atunci când se aplică.   
Jurnaliștii cotidianului Opinia vin și cu teoria că de fapt Comitet, pacientul 0 din cartierul Poștă, ar fi fost acasă de Paște și ar fi petrecut cu mai multe rude. O astfel de variantă ar demola ancheta epidemiologică anunțată public de autoritățile buzoiene care spuneau că primul bolnav care a răspândit virusul în cartierul Poștă a fost de fapt la Urziceni, de Paște, unde s-a îmbolnăvit de la socrul său, din Bărbulești. 

În alte imagini care circulă în  spațiul public, alți membri ai clanului Pistol apar într-un autoturism, tot într-una din zilele de Paște, plimbându-se în voie pe străzi, chiar cu sticle cu alcool în mână. Mai mult decât atât, indivizii trec pe lângă doi polițiști locali pe care îi numesc ”sclavi.” 
Imagini incredibile care cer răspunsuri și anchete ale autorităților, dar mai ales pedepsirea celor care  nu au respectat legea și au împrăștiat coronavirusul în Buzău.   Zeci de cazuri de Covid-19 au fost confirmate în Buzău în ultimele zile, majoritatea având legătură cu  cetățenii din cartierul Poștă.


Etichete: Ancheta |  cazul |  chefuind |  demolată |  epidemiologică |  Imagini |  incredibile
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU