20 [IAN 14] ACTUALITATE Galati
Luni, 20 ianuarie 2014

Primar prins la braconaj (audio)

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2927 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Anchetă în mai multe judeţe din regiune, după ce un primar a fost prins la braconat, sâmbătă seara. 


A fost o amplă descindere a poliţiştilor din Galaţi, Vrancea şi Brăila, la finalul căreia Manuel Lupu, primar al comunei Fundeni, judeţul Galaţi, a fost prins la vânătoare ilegală alături de alte două persoane.


Cei trei au fost descoperiţi după ce poliţia a fost alertată de administratorul fondului de vânătoare. Administratorul este Cătălin Vrabie, consilier local în Focşani şi liderul de grup al social-democraţilor din Consiliul Local. Fondul administrat de pesedistul vrâncean este proprietatea Asociaţiei de vânătoare Valea Neagră din judeţul Galaţi. Vrabie era prin zonă sâmbătă seara, când a auzit mai multe focuri de armă şi a văzut luminile unei maşini de teren. Imediat a pus mâna pe telefon şi a sunat la Poliţie, iar primarul gălăţean şi însoţitorii săi au fost prinşi la scurtă vreme. Vrabie spune că nu este pentru prima oară când primarul Lupu merge ilegal la vânătoare, dar de fiecare dată a scăpat neprins.

 

În maşina celor 3 nu a fost găsită nici o pradă. Cel mai probabil, braconierii au ratat vânatul şi au tras în aer. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din Brăila.

 

 Etichete: braconaj |  vanatoare |  primar
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU