12h 00' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Fetiţă de 8 ani, dispărută după ce a plecat către un câmp unde cosea bunicul său şi nu a mai revenit

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3287 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [12:00] 14 SEP 2019 › Deznodământ fericit în cazul fetiței de 8 ani, dispărută vineri. Copila a fost găsită în viață si preluată de un echipaj medical. Revenim cu detalii! 

UPDATE [10:09] 14 SEP 2019 ›
Echipajele care o caută pe copila de 8 ani și 10 luni au fost suplimentate. Fetița este căutată acum de peste 100 de polițiști, 30 de jandarmi, localnici, de părinții și rude. De asemenea, s-a solicitat prezența unui elicopter care să survoleze zona. În plus, la Buzău este așteptată și gruparea mobilă de jandarmi de la Ploiești. În sprijinul oamenilor, la Bisoca vor fi aduși  și alți câini de urmă decât cei deja folosiți.
Noaptea trecută, au fost folosite inclusiv o dronă și camerele de termoviziune ale ISU și IJJ, dar fără succes. Copila este de negăsit. 

 Nicoleta Ploscaru, o copilă de opt ani și zece luni din satul Recea, comuna Bisoca, a fost văzută pentru ultima dată ieri, în jurul orei 17:00, de bunica ei. Fata ar fi plecat de acasă către tatăl ei, aflat la coasă pe un deal situat la circa 200 de metri de casă. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a trimis-o pe fiica sa înapoi acasă. NU a mai intrat însă în curte ci ar fi pornit spre bunicul ei, care cosea la o distanță de 500 de metri de locuință. Bunica ar fi zărit-o și a întrebat-o unde merge iar fetița i-ar fi răspuns că se duce către bunicul ei. Este momentul din care nimeni nu mai știe nimic de copila de 8 ani.  Toate indiciile conduc către faptul că micuța s-ar fi rătăcit undeva pe drumul dintre casă și locul în care cosea bunicul ei, însă anchetatorii iau în calcul toate variantele de lucru. 
E alertă în județul Buzău, după dispariția unei fetiţe de 8 ani şi 10 luni din localitatea Bisoca. Aceasta a plecat de acasă vineri, la ora 17.00, către un câmp unde cosea bunicul său, nu departe de domiciliul său,  şi nu a mai revenit. Zeci de oameni o caută pe copilă. 
 
Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi, vineri seară, cu privire la faptul că Ploscaru Nicoleta, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri şi nu a revenit.
Potrivit părinților, fata ar fi pornit într-o zonă de fâneaţă, unde cosea bunicul său, însă trebuia să traverseze o porţiune de pădure pentru a ajunge la el.
Copila are o înălţime de 120 de centimetri, greutate 30 de kilograme, păr şaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală.  La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roşu cu negru.
”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au transmis poliţiştii din Buzău.
La acest moment sunt angrenaţi în căutări aproximativ 60 de poliţişti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare. De asemenea, sunt utilizaţi 2 câini de urmă. După miezul nopții, Jandarmeria a trimis încă 15 oameni care să ajute la găsirea copilei. 


Etichete: bunicul |  cosea |  către |  dispărută |  Fetiţă |  plecat |  revenit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU