BREAKING NEWS Buzau
10 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 10 martie 2020

Familia bătrânei cu coronavirus, teste negative

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3004 vizualizari 0 comentarii

Vești liniștitoare pentru buzoieni de la Institutul Matei Balș din Capitală. Cei trei contacți direcți ai bătrânei de 73 de ani, confirmată cu coronavirus, au teste negative. Celor trei le-au fost prelevate probe pentru COVID 19 luni seară, după primirea rezultatelor care indicau că bătrâna este infectată. 

” Rezultatele analizelor efectuate la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti pentru cei 3 contacti direcți cu femeia infectată cu coronavirus sunt negative. Aceștia vor rămâne izolați la domiciliu timp de 14 zile.”, au anunțat marți seară reprezentanții Prefecturii Buzău. 

Cei trei sunt fiul bătrânei infectate, prietena acestuia și fiul celei din urmă, un adolescent, elev al Colegiului B.P.Hasdeu. 

Odată cu primirea rezultatelor testelor care indică faptul că cei trei nu sunt infectați în acest moment cu coronavirus, încetează măsura supravegherii permanente a domiciliului de către angajați ai MAI, cum s-a întâmplat în ultimele ore. Cei trei respectă măsurile de izolare la domiciliu sau, dacă nu,  suportă rigorile legii. Etichete: bătrânei |  coronavirus |  Familia |  negative |  teste
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU