12h 09' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 04 ianuarie 2020

Două tinere înfiate în America își caută familia. Mesajul emoționant al fetelor

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2994 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [12:09] 05 IAN 2020 › În urma sutelor de distribuiri ale apelului lansat de cele  două surori care își cauta familia biologica din Maracineni, judetul Buzau, si a demersurilor facute de asociatia care le- a sprijinit in demersul lor, s-a reusit ca fetele aflate departe de tara si de rudele de sânge sa ia legatura sambata noaptea cu unul dintre fratii lor. 
Astfel, tinerele au aflat ca părinții lor sunt intr- adevar din Mărăcineni, dar momentan se află în Franța.  Ele mai au 5 frati, 3 în România și 2 stabiliți în afară. Sambata noaptea, tinerele au vorbit cu unul dintre frati iar duminica vor lua legătura cu parintii lor, asa cum si -au dorit.
Cazul a primit sprijinul  asociatiei The never forgotten Romanian children - copiii niciodată uitați ai României.Două tinere originare din Buzău, dar care au fost înfiate în America, își caută familia biologică. Fetele care au fost lăsate de mama lor biologică în centre de plasament în urmă cu mulți ani au fost înfiate de familii diferite  din străinătate, însă s-au regăsit in America iar acum speră să-și găseasca mama. Redăm mai jos mesajul celor două surori care prin demersul întreprins pe rețelele de socializare speră să dea de urma celei care le-a dat viață.


"Salutări din MASSACHUSETTS!! M-am născut în municipiul BUZĂU la data de 16 iulie 1996 cu numele de DUMITRESCU MIRADIA. Câteva luni mai târziu am fost internată la orfelinat și de aici, în martie 1997, am fost adoptată de minunata mea familie. Sunt în căutarea mamei mele biologice, DUMITRESCU LUMINIȚA, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Din documentele mele de adopție reiese două diferite adrese pentru ea: prima pe strada I.H. Rădulescu, nr 23, la familia DURAC Manda, iar cea de a doua, cum că ar fi locuit în concubinaj în localitatea MĂRĂCINENI, județul Buzău. În aceste documente mai este menționat faptul că mama mea avea trei copii, doi crescuți de ea, și probabil eu, cel de-al treilea. Acum 10 ani, am găsit tot aici în America, o sora adoptată, cu un an mai mare ca mine. În documentele noastre de adopție, numele mamei noastre biologice este identic, la fel faptul că suntem din Buzău. Dorim foarte mult să găsim mama și restul familiei noastre din România. Vă rugăm foarte mult să ne ajutați!! DISTRIBUIȚI anunțul nostru în cât mai multe grupuri și cu toți prietenii dvs. Mulțumim foarte mult!" Persoanele care o pot ajuta pe Izabela să-și găsească familia din România o pot contacta pe Ileana Cunniffe Băiescu, fondatoarea The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Etichete: America |  înfiate |  caută |  emoționant |  familia |  fetelor |  Mesajul |  tinere
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU